Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Arunca o privire in viitorul afacerii tale cu Business Intelligence

SeniorVisualBI este un instrument avansat de analiza a datelor, care poate fi utilizat cu minim de cunostinte tehnice si care compileaza informatiile din diferite sisteme si baze de date. Business Intelligence te ajuta sa intelegi mai bine dinamica business-ului si cum va evolua sub impactul deciziilor tale. 

In video-ul de mai jos este exemplificat un caz concret, in care am analizat evolutia vanzarilor pe o anumita perioada, am aplicat functia de previziune asupra lor si am incercat sa raspundem la intrebarea: Ce se intampla daca se modifica indicatori precum costurile sau vanzarile?

 Descopera mai multe beneficii ale analizelor predictive si what-if oferite de Business Intelligence

Un alt tip de analize care te ajuta sa raspunzi la intrebarile de zi cu zi ale afacerii tale sunt cele geografice. Localizarea pe harta a datelor iti ofera o viziune noua asupra lor. Vei putea afla unde sunt situati clientii tai de top, in ce zone se vand cel mai bine anumite produse si alte scenarii asemanatoare.

Include analizele geografice in dashboard-urile tale

viitorul afacerii tale business intelligence

Business Intelligence iti ofera una dintre cele mai puternice modalitati de vizualizare a datelor: dashboard-urile create din mai multe tipuri de grafice. Poti combina rapoartele geografice, cu cele predictive sau cu alte tipuri de analize intr-un singur dashboard pentru a obtine mai multe raspunsuri intr-un timp mai scurt. Include si informatiile demografice in rapoartele tale si afla care este relatia intre evolutia vanzarilor, caracteristicile clientilor si impartirea lor teritoriala.

Analizele geografice vor scoate in evidenta trenduri imposibil de detectat cu alte forme de analiza vizuala. Hartile pot fi folosite pentru filtrarea celorlalte grafice din dashboard si vor scoate in evidenta noi oportunitati pe care pana in prezent nu le-ai luat in considerare.


Interactioneaza cu dashboard-urile pe care le-ai creat

Dupa ce ai raspuns la intrebarile “unde” si “ce”, cu Business Intelligence poti avansa catre “cine”, “cand” si “cum”. Evidentiaza informatiile prin culori, forme si valori si apoi interactioneaza cu ele.

Selecteaza o anumita zona de pe harta, afla mai multe despre trendurile care ii sunt specifice si foloseste capacitatea  de drill-down a sistemului Business Intelligence pentru a analiza in detaliu fiecare element.

Mai jos este un dashboard interactiv care afiseaza venitul mediu anual din fiecare stat, ceea ce iti permite sa identifici care sunt pietele de unde ai putea sa obtii cel mai mare venit. Sub harta, regiunile sunt impartite pe produse si este evidentiat comportamentul de cumparare pe fiecare in parte. Aceste informatii iti sunt de folos daca vrei sa stii cum sa creezi mesajele dintr-o campanie de email marketing in functie de specificul targetului tau.

Interactioneaza cu dashboard-ul si observa cum se modifica graficul pe masura ce selectezi zone diferite de pe harta.


Solicita o oferta de pret personalizata!