Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Prezentare video Business Intelligence

Descopera cat de simpla este analiza datelor cu cel mai intuitiv sistem Business Intelligence din Romania, dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor

soft Business Intelligence

– sistemul de Business Intelligence dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor –

 


Viteza de reactie este un avantaj critic in contextul economic actual. Nu poti identifica trenduri si oportunitati daca aloci peste 50% din timpul tau adunarii si consolidarii datelor din diferite departamente. Cu SeniorVisualBI, sistemul Business Intelligence de la Senior Software, ai indicatorii actualizati si informatia necesara pentru a lua decizii informate privind portofoliul de articole, canalele de vanzare, politica comerciala si cea de aprovizionare, cele mai eficiente activitati de marketing si vanzari etc.

“Eu dintotdeauna am facut Business Intelligence in companie, insa cu mijloace incomparabile, cu o suita de programatori, dar cu limitele vizavi de programare, de viteza ,acuratete, corectitudine etc. Prin urmare, saltul la SeniorVisualBI este masiv. Sistemul Business Intelligence reprezinta chintesenta business-ului, respectiv locul de unde obtii informatii de sinteza care te ajuta sa iei masurile si directiile corecte in dezvoltarea business-ului, prin urmare este de mare importanta.”
Horatiu Vonica, Director Rocast, numarul unu ca diversitate a produselor in piata de bricolaj

Alege SeniorVisualBI:

  • este complet vizual & interactiv
  • nu necesita cunostinte tehnice
  • nu necesita consultanti
  • este extrem de usor de utilizat: doar drag & drop
  • este perfect integrat cu SeniorERP
  • accesul la date este realizat conform politicilor de securitate agreate

 

Solicita o demonstratie pentru sistemul SeniorVisualBI!