Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Ce noutati aduce cea mai recenta versiune SFA?

Rapiditatea si intuitivitatea sunt doua atribute extrem de importante, pe care orice solutie SFA, destinata automatizarii fortelor de vanzare mobila, trebuie sa le indeplineasca. Cea mai recenta versiune a solutiei SFA pe Android oferita de Senior Software acopera cu succes aceste cerinte si este menita sa eficientizeze procesul de vanzare mobila.

Cateva dintre noutatile pe care le aduce aceasta sunt:

√ O forma noua de introducere a comenzilor

Forma de comanda este acum mult mai intuitiva, oferind agentilor de vanzare informatiile de care au nevoie intr-un timp mult mai scurt. Atat layout-ul, cat si comportamentul acesteia pot fi configurate in totalitate de catre managerii de vanzari. Totodata, ei au posibilitatea de a seta o serie de filtre vizibile din comanda, pe care agentii le pot folosi pentru a gasi produsele dorite mai rapid.

soft versiune SFA vanzari pe android

√ Posibilitatea de a vizualiza pe harta locatia exacta de unde a fost trimisa o comanda

Sistemul SFA afiseaza coordonatele exacte ale locului de unde a fost trimisa o comanda. In acest mod, managerul de vanzari poate vizualiza locatia exacta pe harta, pentru a vedea daca intr-adevar agentul a trimis comanda de la sediul clientului sau din alta parte.

versiune SFA automatizare vanzari

√ Managementul bugetelor pentru fiecare reprezentant de vanzari in parte

Agentii de vanzari isi pot gestiona propriul buget, fie ca este vorba de cheltuielile de deplasare, precum combustibilul sau diurna, sau suma totala a discounturilor pe care le pot acorda clientilor. Astfel, atat ei, cat si managerii pot urmari permanent incadrarea in bugetele stabilite si pot primi avertizari daca sunt pe cale sa le depaseasca.

√ Posibilitatea de a incheia contracte cu clientii

Contractele pot fi definite de manageri, iar agentii de vanzare le pot completa pe device-ul mobil direct la sediul clientilor.

√ Un proces mai eficient de planificare automata a activitatilor

Managerii pot crea Cicluri de Activitati, prin intermediul carora au posibilitatea sa clasifice clientii in functie de diferite criterii (geografice, domeniu de activitate sau altele), sa stabileasca activitati specifice – precum vizite – si sa le aloce automat agentilor de vanzari.

versiune SFA pentru vanzari

√ O interfata complet noua pentru planograme

Planogramele redau modul de asezare a marfurilor la raft. In noua versiune SFA agentii de vanzari pot sa incarce imagini cu planograme deja create si sa verifice mai rapid corespondenta lor cu realitatea.

√ Posibilitatea de a vinde fractionat direct din aplicatia mobila

In cazul in care exista situatii in care clientul doreste sa cumpere doar jumatate sau un sfert dintr-un anumit produs existent in SFA, reprezentantul de vanzari poate introduce in comanda de pe device-ul mobil exact cantitatea solicitata, nefiind necesara o munca suplimentara din partea operatorilor de la sediul central.

soft versiune SFA automatizarea fortei de vanzare

 

Afla cat costa implementarea SFA!