Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Antares Romania isi optimizeaza productia cu solutiile MES si APS de la Senior Software

Cu o cifra de afaceri de aproape 40 milioane de lei, Antares Romania este cel mai mare producator de scaune ergonomice din Romania. Compania a ales sa utilizeze solutiile Senior Software pentru managementul tuturor activitatilor din fabrica, de la planificarea productiei (APS) si a stocului (MRP) pana la monitorizarea in timp real a productiei si a indicatorilor de performanta ai fabricii (MES).

implementare solutii productie

Antares Romania este cel mai mare producator national de scaune ergonomice si face parte dintr-un grup international fondat în anul 1992. In 2016, compania a vandut peste 480 de mii de scaune și fotolii directoriale, iar in acest an isi propune sa depaseasca jumatate de milion.

Cu o capacitate de productie in continua crestere, managerii Antares Romania au decis sa implementeze solutiile APS si MES de la Senior Software, pentru a scadea costurile de fabricatie si pentru a oferi mai usor informatii corecte clientilor.

Ne straduim permanent sa avem un control cat mai mare asupra activitatilor de productie, iar in Senior Software am gasit un suport extraordinar pentru a avansa in acest sens. Solutia de management al productiei ne-a convins prin compatibilitatea cu modul nostru de lucru, iar dupa analiza facuta impreuna, am putut identifica oportunitati noi. O vom utiliza pentru a reduce costurile de productie, printr-o exploatare mai bine organizata si pentru a furniza cu usurinta informatii utile si mai precise clientilor si partenerilor

a declarat domnul Laczko Hunor – Director de productie Antares Romania.

implementare sisteme productie

Odata cu implementarea sistemelor MES si APS, echipa Antares Romania isi propune sa minimizeze costurile de productie. Totodata, angajatii Antares vor putea fi platiti in functie de calificarile individuale si activitatile pe care le intreprind.

In acelasi timp, Antares Romania va obtine un control mai bun asupra operatiunilor din fabrica, datorita unor functionalitati importante oferite de cele doua solutii precum: planificarea necesarului de materiale, monitoizarea in timp real a KPI-urilor si a procesului de productie, eliminarea operatiunilor fara valoare adaugata etc.

Antares Romania sustine inovatiile legate de managementul proceselor de productie si va utiliza sistemele MES si APS de la Senior Software atat la fabrica din Cluj a companiei, cat si la noua fabrica construita la Remetea.

Citeste comunicatul de presa integral pe seniorsoftware.ro.

Descarca acum o prezentare completa a solutiilor noastre!