Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Casalco integreaza activitatile de productie si distributie cu ajutorul SeniorERP

“In urma achizitionarii sistemului SeniorERP putem sa identificam in timp util pierderile si implicit sa reducem costurile. Avem posibilitatea sa urmarim in timp real productia si sa sincronizam procesul de productie cu vanzarile prin SFA” Ilyes Janos, Director General Casalco SC Casalco SA, companie cu aproximativ 100 de angajati, si-a creat un renume din productia, prelucrarea si conservarea carnii si a produselor din carne conform celor mai exigente norme sanitare. Distributia produselor sale se face in judetele Covasna, Harghita, Mures, Sibiu si Brasov, prin agenti de vanzari si prin magazinele proprii.Senior Software a oferit companiei o platforma integrata formata din SeniorERP pentru gestionarea si automatizarea activitatilor de productie si distributie, SeniorSFA pentru eficientizarea fortei de vanzare si SeniorVisualBI,  sistemul de analiza interactiva a datelor dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor.

SeniorERP vine in intampinarea cerintelor specifice industriei de FMCG, cu o platforma tehnologica scalabila si functionalitati avansate, oferind fiecarui departament informatia de care are nevoie la momentul potrivit:

“Companiile din industria alimentara care aleg SeniorERP obtin acces la  functionalitati esentiale domeniului: urmarirea termenelor de valabilitate si a trasabilitatii loturilor, controlul soldurilor clientilor, preluarea si transmiterea rapida a comenzilor la sediul central, cresterea vitezei de facturare, urmarirea cheltuielilor pe centre de cost, etc. Toate aceste date sunt expuse utilizatorilor prin cel mai intuitiv sistem de analiza manageriala disponibil in piata.“ Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

Prin implementarea SeniorSFA, agentii de vanzari vor efectua rapid activitati precum: planificarea vizitelor la clienti, inregistrarea comenzilor si a incasarilor, urmarirea soldurilor fiecarui client. Pe langa acestea, integrarea si comunicarea in timp real cu SeniorERP vor contribui la cresterea productivitatii angajatilor si cresterea calitatii relatiei cu clientii.

Cu ajutorul SeniorVisualBI, factorii de decizie interesati vor putea urmari, intr-un mod interactiv si fara a avea nevoie de cunostinte tehnice, situatiile pe fiecare categorie de produse, vor putea face comparatii intre rezultatele din diferite perioade, sau vor vedea ce segmente ale afacerii sunt neprofitabile. Securitatea crescuta a aplicatiei, vizualizarea analizelor dorite printr-un simplu Drag & Drop sunt functionalitati de care beneficiaza acum compania Casalco.

Suportul post-implementare oferit de Senior Software este inca unul dintre aspectele care au influentat alegerea facuta de Casalco. Alcatuita dintr-o echipa care se dezvolta permanent pentru a veni cat mai bine in intampinarea nevoilor clientilor sai, Senior Software va acoperi si cerintele ulterioare ale clientului.

Solicita o oferta de pret personalizata!