Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Cora Trade Center implementeaza ERP si BI de la Senior Software

Cora Trade Center din Alba Iulia implementeaza SeniorERP si SeniorVisualBI pentru gestionarea integrata a activitatilor de aprovizionare si vanzare si pentru cresterea gradului de onorare a comenzilor catre clienti.

Compania este importator si distribuitor de produse de birotica, papetarie si ambalare, precum si alte articole utilizate in special in activitatea de birou. Printre clientii sai se numara companii multinationale, institutii publice, guvernamentale si administratii locale, companii cu capital privat si strain din toate domeniile de activitate. Prin intermediul reprezentantilor de vanzari si a rutelor de livrare proprii, Cora Trade Center este prezenta in tot mai multe zone, printre care si Alba, Sibiu, Hunedoara, Cluj, Mures, Brasov, Bucuresti, Bacau, restul tarii fiind acoperit prin curierat rapid.

“Suntem in acest moment un jucator regional aflat intr-o continua dezvoltare, avand acoperite direct mai multe judete si indirect, prin intermediul curieratului rapid, intreaga tara. Din portofoliul nostru fac parte peste 1000 clienti deserviti constant, iar printre furnizorii nostri se regasesc companii nationale si multinationale cu traditie.
Suntem importatorul oficial al produselor marca Erich Krause, Plus, Memoboards, E-Cobra in Romania.
Modul de abordare a clientilor, atentia si orientarea spre nevoile lor, spre o vanzare consultativa si o noua viziune asupra modului de a face business ne ajuta sa ne distingem si sa ne cream o imagine aparte in piata.”
, a declarat domnul Mariel Petric, Director Executiv Cora Trade Center.

Odata cu cresterea volumului de activitate, managerii companiei au intampinat greutati in organizarea activitatii de aprovizionare sau urmarirea stadiului comenzilor si a vanzarilor. Toate acestea au dus la necesitatea implementarii unui sistem ERP, pentru automatizarea si integrarea proceselor de business, si a unui sistem BI care sa faciliteze obtinerea de rapoarte detaliate cu minim de cunostinte tehnice.


“In urma analizei mai multor oferte de sisteme ERP existente pe piata din Romania am constatat ca Senior Software ofera o flexibilitate si o posibilitate ridicata de customizare a solutiilor oferite, care satisface cel mai bine necesitatile noastre. Pachetele integrate oferite, tehnologia pe care e dezvoltata intreaga platforma, posibilitatea de achizitie de noi module pe masura ce situatia o va impune, service-ul si consultanta in-house asigurata rapid si competent de catre companie ne-a convins ca este varianta cu cel mai bun raport pret/calitate si cu cea mai mare valoare adaugata noi.”, a declarat domnul Radu Bartos, Director General Cora Trade Center.

Sistemele ERP si Business Intelligence oferite de Senior Software vor raspunde cu succes nevoilor exprimate de companie, printre care se numara si:

  • Cresterea procentului de onorare a comenzilor lansate de clienti, care se situa anterior sub limita dorita de managementul companiei si ducea la pierderea de oportunitati de vanzare, cu efecte negative asupra volumului afacerii si a imaginii companiei.
  • In acest context, SeniorERP ofera productivitate operationala crescuta datorita interfetei intuitive, a disponibilitatii tuturor datelor intr-un singur sistem si a automatizarii activitatilor administrative.
  • Urmarirea eficienta a stadiului comenzilor si identificarea corecta si exacta a momentului in care trebuie lansata o noua comanda de aprovizionare precum si structura si volumul acesteia. Odata cu implementarea sistemului ERP, resursele umane si de timp angrenate in acest proces vor fi diminuate deoarece disponibilitatea online a sistemului ERP si actualizarea in timp real a datelor, inclusiv a celor de vanzari, vor permite utilizatorului sa identifice rapid si corect necesarul de aprovizionare.
  • Generarea mult mai rapida si cu mai putin efort a rapoartelor detaliate pentru managerii Cora Trade Center cu privire la nivelul si structura stocurilor, volumul si segmentarea vanzarilor pe tipuri de produse si linii de business. Acest aspect va fi acoperit de SeniorVisualBI, sistemul avansat de raportare dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in analiza datelor.
Pentru viitor, managementul Cora Trade Center continua consolidarea brandurilor CTC si Rosetta (www.ectc.ro) si planuieste dezvoltarea de noi segmente si linii de business adiacente activitatii actuale, precum si dezvoltarea altor marci proprii de produse. In plus, compania intentioneaza sa implementeze un program de Excelenta in Servicii, care sa imbunatateasca modul in care este deservit fiecare client, atat in etapa premergatoare comenzii, cat si in timpul si dupa plasarea acesteia.

Solicita o oferta de pret personalizata!