Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Distribuitorii de produse veterinare aleg SeniorERP

Compania Altius, specializata in distributia medicamentelor de uz veterinar, alege SeniorERP pentru a sustine o crestere prognozata a CA la 60 mil. RON. SeniorERP va asigura infrastructura necesara atingerii acestui obiectiv, prin cresterea vitezei de operare si furnizarea in timp real a informatiilor cheie la nivel de management.

ERP de la Senior SoftwareAltius a inregistrat la finalul anului 2008 o CA de 28 mil. RON si are in prezent 5 puncte de lucru in Bucuresti si cate unul in Bacau, Cluj si Timisoara. Compania are un portofoliu de 1000 produse si 3000 de clienti. Distributia este in prezent realizata prin cabinete, ferme, petshopuri si redistribuitori.

“Pentru noi, incadrarea in timingul previzionat, cooperarea, functionarea sistemului in parametri stabiliti initial si transferul corect de date sunt criterii de evaluare a gradului de succes a implementarii. Este un pas important pentru noi sa inlocuim un furnizor de software care nu a reusit nici pana acum sa raspunda cerintelor noastre initiale, cu Senior Software, o echipa cu know-how pe zona de distributie. ” Andrei Scarlatescu, Coordonator achizitii utilitati Altius SRL. 

 

Alaturi de Altius SRL, jucatori importanti din zona produselor de uz veterinar precum ABAD VET si Avico International au ales SeniorERP. Argumentele sistemului pentru companiile de distributie sunt legate de performanta platformei tehnologice, compatibilitatea cu procesele de business specifice, precum si un raport calitate-pret excelent, generat de o politica de licentiere flexibila:

„Am ales SeniorERP in urma analizei ofertelor ERP locale si internationale pentru functionalitatea si utilitatea in activitatea principala a societatii  si raportul calitate pret foarte bun. Avand experienta unei implementari asemanatoare, am luat in calcul atat criterii legate de sistem, cum ar fi intuitivitatea, functionalitatile si siguranta platformei tehnologice, cat si specializarea furnizorului de software, capacitatea lui dovedita de a raspunde nevoilor specifice unui business de distributie si de a reduce riscul si durata implementarii. ” Andrei Scarlatescu, Coordonator achizitii utilitati Altius SRL. 

Printre obiectivele implementarii SeniorERP in cadrul Altius SRL se numara:
• Eficientizare la nivel operational, in conditiile extinderii alerte a portofoliului de produse si a volumului de tranzactii;
• Urmarirea dinamica a cash-flow-ului
• Analiza cheltuielilor pe centre de cost;
• Rapoarte complexe de vanzari, stocuri etc.

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a raspunde nevoilor complexe ale companiilor de Distributie si Servicii. SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica intr-un sistem eficient pentru companiile in crestere si, in acelasi timp, intr-un instrument puternic adaptat strategiei si nevoilor complexe ale marilor companii.

Cele peste 70 de companii de distributie care au implementat SeniorERP beneficiaza de siguranta si scalabilitatea unui sistem matur, de un suport real si un factor de stabilitate in interiorul organizatiei. Obiectivul nostru este sa aducem inovatia tehnologica in sprijinul companiilor de distributie, astfel incat acestea sa se bucure de crestere sustinuta si competitivitate.

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si consultanta pentru managementul afacerilor. Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.

Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, General Parmafood, Rosim’s Unic, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Eximod/Pneumatic,  Hofigal,  Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti,  PetLine,  Dinamic 92 Distribution,  Felder Gruppe, Vitap Echipamente,  General Beauty Supply,  Sea-Bell Trading,  Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania, Sentia, Avico, ABAD VET, Julien Stile etc.

Vrei sa afli mai multe detalii?