Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Dupa SeniorERP in formula SaaS, Senior Software propune SeniorERP Enterprise in leasing

Senior Software lanseaza programul „ERP in leasing”, facilitand intreprinderilor din Romania accesul la cea mai noua tehnologie ERP. Aceasta formula de finantare se adreseaza companiilor care intentioneaza sa achizitioneze SeniorERP On-Premise. Costul licentelor de utilizare se esaloneaza pe o perioada stabilita, iar clientul plateste o rata fixa lunara.

Implementarea reprezinta un pas important pentru orice afacere, atat din punct de vedere tehnologic, cat si financiar. In acest context, Senior Software ofera posibilitatea achizitionarii unui ERP  in ambele formule de livrare: SaaS (accesat online) sau On Premise (instalat la client). Pentru companiile care au deja un departament IT si o infrastructura hardware si software, posibilitatea achizitionarii unui ERP On-Premise este acum mult simplificata.

Solutia propusa de Senior Software este reprezentata de un program de finantare asociat SeniorERP Enterprise, cea mai noua platforma tehnologica pentru gestionarea resurselor unei companii.

Programul „ERP in leasing” vizeaza costul licentelor, care este esalonat pe o perioada stabilita, in rate fixe lunare. Clientul utilizeaza sistemul imediat, la finalul perioadei devenind si proprietar legal asupra licentelor. Costurile initiale sunt astfel reduse considerabil, iar impactul financiar este mult mai usor de suportat.

„Solutiile practice pe care le oferim clientilor nu se rezuma numai la functionalitati in sistem. Venim cu un program atractiv pentru managerii cu viziune, care considera ERP-ul ca si instrument vital pentru depasirea dificultatilor specifice perioadei curente, dar au constrangeri financiare pe termen scurt. In acest moment avem trei programe active, care acopera toate segmentele de business:
1.    SeniorERP Express – licentiere gratuita pana la 5 utilizatori standard
2.    SeniorERP Online – solutia SaaS pentru companiile care doresc sa-si externalizeze infrastructura IT
3.    SeniorERP Enterprise in leasing – pentru companiile care dispun de infrastructura IT si isi doresc o implementare On-Premise”
Dl. Daniel Toma, Director General Senior Software

Vrei sa afli mai multe detalii?