Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

ERP-ul romanesc in varianta SAAS castiga teren

SeniorERP Online va asigura managementul operational pentru distributia de piese auto la IOROM Transport.  SeniorERP Online este primul ERP disponibil in varianta SAAS, dedicat companiilor de distributie si servicii.  In noua formula de licentiere SeniorERP Online este livrat ca abonament lunar, de la 69EURO/utilizator.

implementare erp romanescNevoia implementarii unui ERP la Iorom Transport a fost generata de cresterea complexitatii proceselor de business:
“Aveam nevoie de informatii concrete, in timp real, legate de dinamica afacerii. SeniorERP Online a venit cu o solutie excelenta din punct de vedere tehnologic, si cel mai bun raport calitate-pret. Varianta SAAS s-a dovedit solutia potrivita, acoperind cu succes nevoile noastre.” Dl. Gangler Alexandru, Administrator Iorom Transport.

In urma analizei mai multor sisteme locale si internationale, Iorom Transport alege SeniorERP Online pentru managementul distributiei de piese auto si subansamble la nivel national. Criteriile care au stat la baza selectiei sunt:
• Interfata si intuitivitatea sistemului;
• Profesionalismul echipei de implementare;
• Compatibilitatea sistemului cu legislatia romaneasca;
• Focus pe procese de distributie;
• Tehnologie de ultima generatie;
• Raportul calitate-pret adaptat dimensiunii companiei;

In conditiile fluctuatiilor economice actuale, companiile devin tot mai precaute in alegerea sistemului  care va sustine core-business-ul companiei. SeniorERP, sistemul local dedicat companiilor de distributie, concureaza cu succes in fata sistemelor ERP internationale, bucurandu-se de flexiblitatea oferita de cea mai noua platforma tehnologica si expertiza echipei Senior Software:

“Investitiile permanente pentru dezvoltarea tehnologica si operationala a sistemului, precum si know-how-ul dobandit pe zona de distributie, adauga un plus de siguranta investitiei in SeniorERP. Intelegem procesele de business ale distribuitorilor in Romania, suntem proactivi in colaborare si avem o infrastructura sanatoasa pentru a oferi servicii de calitate. Toate aceste ingrediente ajuta companiile de distributie sa se regasesca natural, intuitiv in SeniorERP.” Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

IOROM Transport distribuie piese si subansamble de schimb, elemente de caroserie si anvelope pentru autoturisme, utilitare, camioane etc.

Solicita o oferta de pret personalizata!