Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Implementarea SeniorERP, o solutie in orice moment

CRX, Curierat Roman Express, jucator nou pe piata de curierat, decide implementarea SeniorERP. CRX pleaca la drum cu o echipa experimentata si un sistem ERP flexibil, capabil sa ofere control asupra proceselor interne si suport informational in luarea de decizii.

Conform reprezentatului companiei CRX, decizia implementarii SeniorERP raspunde necesitatii accesului sigur, in timp real, la informatii, lucru esential penetrarii unui nou business intr-o piata matura :

“Fiind un business cunoscut si avand experienta in domeniu, am decis ca e cel mai bine sa incepem activitatea cu un sistem informatic integrat (operational, financiar, contabil, comercial). Pentru a avea un business care vrei sa functioneze, trebuie sa ai o imagine reala asupra lui. Imaginea reala o poti avea doar daca ai un sistem informatic integrat.”

In cadrul procedurii de selectie, criteriile luate in calcul in alegerea sistemului ERP au fost: sistemul de suport post-implementare, profesionalismul echipei si tehnologia de ultima generatie.

Selectia ERP-ului la CRX a presupus vizualizarea mai multor oferte de la furnizori locali si internationali. Printre acestia, SeniorERP s-a remarcat cu cel mai bun raport calitate pret si referinte pozitive.

“Pentru o companie cu vechime in piata, implementarea unui sistem informatic de tip ERP devine o necesitate in momentele de incarcare operationala maxima sau in cazul erodarii evidente a profitabilitatii.Noua generatie de companii decide implementarea unui ERP din momentul lansarii in piata. In conditiile actuale de competitie acerba si de acces limitat la finantare, este fundamental sa-ti poti controla profitabilitatea si cash-flow-ul din prima zi.

Pentru aceste companii, Senior Software ofera o politica de licentiere flexibila, know-how specific de analiza si implementare si tehnologie de ultima generatie integrata in sistem.” Dl. Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

Vrei sa afli mai multe detalii?