Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Liderul distributiei de food si non-food din Constanta alege SeniorERP

Duo Distributie, important distribuitor de produse food si non-food din S-E Romaniei, decide implementarea sistemului ERP de la Senior Software. Investitia in sistem face parte dintr-o strategie bine definita de crestere a volumului livrarilor catre clientii actuali si a eficientei de lucru.

erp implementare duo distributieDuo Distributie are in portofoliu furnizori importanti precum Johnson Wax, Beiesdorf Romania, Nestle, Cadbury, Dr. Oetker, Ficosota Sintez, Orkla Foods, Rostar, Alexandrion Group; etc. Sediul central si doua dintre depozitele de frig sunt in Constanta. In 2006 compania deschide noi puncte de lucru: unul in Slobozia si unul in Bucuresti prin care acopera si zona Ialomita, Calarasi, urmand Prahova.

Compania distribuie peste 4000 de produse catre o retea larga de magazine de cartier, chioscuri, farmacii, Horeca, benzinarii si vending machines. Distributia catre cei 5300 de clienti Duo se realizeaza prin flota auto proprie, de 150 de masini.

Avand 20 de gestiuni curente, compania a decis schimbarea aplicatiei anterioare, un program de contabilitate si gestiune, cu un sistem ERP integrat, performant. La aceasta decizie au contribuit si:

  • Nevoia de a avea acces la analize manageriale flexibile pe baza informatiilor la zi;
  • Dorinta de a raspunde rapid la cerintele specifice de raportare sau de lucru venite din partea clientilor, fara a incarca operational diverse persoane din companie;
  • Evidenta clara a centrelor de cost si urmarirea profitabilitatii la nivel de punct de lucru;
  • Obtinerea de noi certificari specifice distributiei de bunuri perisabile;
  • Urmarirea mai simpla a trasabilitatii si a loturilor de produse;

Decisive in implementarea unui sistem informatic au fost chiar prezentarea si discutiile cu alte companii care il folosesc:
“Pe parcursul prezentarii am devenit tot mai interesati de potentialul deosebit al acestui sistem si am realizat ca este ceea ce ne dorim de la un asfel de program. Faptul ca sistemul este integrat, ca avem un modul flexibil de analiza manageriala si specializarea pe verticale de piata, respectiv distributie, au fost argumente in plus, care au condus la decizia de a achizitiona sistemul ERP furnizat de firma Senior Software. Referintele primite de la reprezentantii altor companii care folosesc deja SeniorERP”, Dl. Marius Denghel, Director IT Duo Distributie

Principalele asteptari dupa implementare se refera la operarea mai simpla, mai rapida si castigarea de timp pentru propriul business:
“Asteptarea mea este sa putem lucra rapid, sa ne gandim la business-ul nostru si nicidecum la cat de greu se genereaza un raport de vanzari. Agentii nu trebuie sa-si consume cea mai mare parte a timpului cu inregistrarea comenzilor. Ei ar trebui sa se concentreze pe vanzare si prezentarea ofertelor. Contabilitatea nu trebuie sa aiba grija erorilor si a lipsei situatiilor financiare. Ma astept de asemenea ca, atunci cand apar diverse probleme, sa putem apela la o echipa de suport dedicata care sa fie acolo atunci cand avem nevoie.” Dl. Marius Denghel, Director IT Duo Distributie

Solicita o oferta de pret personalizata!