Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Macon alege SeniorERP ca solutie de viitor

Macon, jucator important in piata materialelor de constructii, alege SeniorERP pentru cresterea competitivitatii intr-o piata foarte aglomerata. Pentru o mai buna monitorizare si controlare a operatiunilor pe care le desfasoara, Macon va implementa si SeniorVisualBI, dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor.

erp implementare maconMacon aduce un aport considerabil in industria materialelor de constructii prin calitatea produselor si a serviciilor oferite. Parteneriatul cu mari firme de profil, nationale si internationale, precum Lafarge, Holcim, Baumit, Velux, Ceresit,Woodcote si nu numai, ii ofera companiei un portofoliu de produse atractiv.

Cu sase puncte de lucru, parc auto propriu si mai multe canale de vanzare, nevoia de a gestiona si de a eficientiza permanent activitatile de productie, distributie si retail joaca un rol important in dezvoltarea Macon. Compania a considerat necesara inlocuirea vechiului sistem informatic de gestiune a activitatilor cu un ERP performant, care sa ofere companiei un plus de flexibilitate, scalabilitate si viteza decizionala pentru implementarea unei noi strategii  pe termen lung.

“Pornind de la intentia noastra de a fi mereu inaintea concurentei si in urma unei riguroase selectii, am decis sa implementam SeniorERP, probabil cea mai buna solutie pe care o poate adopta o companie romaneasca orientata spre viitor.” Dl. Radu Gherghel, Director Vanzari Macon Bistrita.

Cresterea productivitatii angajatilor, organizarea mai buna a fluxurilor de lucru, imbunatatirea continua a indicatorilor de eficienta a livrarilor sunt doar cateva dintre aspectele prin care sistemul va contribui la atingerea obiectivelor companiei.

Prin implementarea SeniorVisualBI, analize manageriale complexe, cu indicatori specifici industriei, vor fi configurate rapid, fara costuri suplimentare sau resurse umane dedicate. Astfel, mangerii isi vor aloca timp pentru analiza si decizional, bucurandu-se in acelasi timp de un sistem extrem de usor de utilizat si de transparenta costurilor cu acesta.

Macon a decis implementarea SeniorERP atat pentru a beneficia de o platforma tehnologica de ultima generatie, cat si pentru  profesionalismul furnizorului de software, care va deveni un partener important pentru dezvoltarea companiei.

„Oferta Senior Software vine cu multiple garantii pentru un parteneriat stabil, productiv: servicii de calitate, know-how specific industriei si o platforma de ultima generatie scalabila, flexibila, competitiva. Aceste atuuri le punem la dispozitia managerilor, pentru ca afacerile coordonate de ei sa devina mai competitive, mai stabile. ” Dl. Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software.

 

Solicita o oferta de pret personalizata!