Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Noua versiune de SeniorVisualBI – mai rapid, mai puternic, mai intuitiv

Tableau Software , liderul mondial in vizualizarea datelor pentru decizii proactive lanseaza o noua versiune, adaptata celor mai complexe cerinte de analiza. SeniorVisualBI, sistemul Business Intelligence dezvoltat pe platforma Tableau, vine astfel cu peste 60 de noi functionalitati: analize consolidate din mai multe surse de date, acces la milioane de inregistrari in timp real cu un singur click, elaborarea de scenarii de business, grafice si harti in miscare etc.

Lansat in luna mai 2010, SeniorVisualBI a fost implementat deja la 20 dintre companiile care au implementat SeniorERP.
 ”Pentru mine ca manager, un sistem Business Intelligence integrat cu ERP-ul reprezinta chintesenta business-ului, respectiv locul de unde obtii informatii de sinteza care te ajuta sa iei masurile si directiile corecte in dezvoltarea business-ului, prin urmare este de mare importanta. Eu dintotdeauna am facut BI in companie, insa cu mijloace incomparabile, cu  o suita de programatori, dar cu limitele lor vizavi de programare, viteza, acuratete, corectitudine etc. Prin urmare, saltul este masiv.” Interviu cu dl. Horatiu Vonica, Director Rocast

Noua versiune SeniorVisualBI vine cu o serie de functionalitati inovatoare pentru piata din Romania, utilizatorii beneficiind de :
1.    Viteza de analiza. Timpul initial de incarcare al datelor este redus la minim, utilizatorii avand acces instant la milioane de inregistrari si analize cu un click. Astfel, managerii isi pot canaliza energia pentru strategii si decizii.
2.    Vizibilitate 360 grade. Consolidarea datelor din diferite departamente: vanzari, depozit, aprovizionare, financiar intr-un singur tablou si combinarea mai multor tipuri de grafice intr-o singura analiza multidimensionala permit o analiza mult mai buna a datelor, din mai multe perspective. De exemplu, in cateva minute poate fi configurata o analiza a performantei portofoliului de produse pornind de la informatii din departamente diferite: date despre comenzi, performanta pe diferite canale de vanzare, pret de producator / import, termen de plata materie prima / produs versus termen de incasare, viteza de rotatie a stocului.
3.    Decizii proactive. Configurarea de scenarii de business permite managerilor sa evalueze impactul deciziilor luate asupra anumitor indicatori sau departamente din cadrul companiei.
4.    Intelegerea trendurilor. Noile grafice si harti in miscare permit vizualizarea evolutiei in timp si spatiu a indicatorilor cheie, permitand managerilor sa construiasca previziuni realiste.
5.    Evaluare. Analiza comparativa si statistica a datelor cu ajutorul medianelor din SeniorVisualBI ofera managerilor indicatii detaliate privind performanta anumitor indicatori; spre exemplu, poate fi analizata performanta vanzatorilor din judetul Bacau prin raportare la vanzarile medii din regiunea Moldova.
Noua versiune Business Intelligence

SeniorVisualBI ofera o abordare noua pe piata din Romania. Sistemul ofera posibilitatea companiilor sa-si transforme angajatii in factori de decizie, eficientizandu-si astfel activitatea.
SeniorVisualBI, softul Business Intelligence de la Senior Software, este extrem de simplu de folosit de catre orice utilizator, customizarile ulterioare fiind usor de realizat, fara costuri ulterioare.

“Intuitia, aparent cel mai ieftin instrument de management de pe piata locala, se poate dovedi costisitoare. Intr-un mediu cu schimbari rapide de directie, va deveni tot mai scumpa. SeniorVisualBI constituie un instrument real de diagnostic si interventie pentru management, care ofera control instant la analize complexe, viteza de reactie, flexibilitate fata de parteneri si va fi, nu in ultimul rand, la costuri rezonabile.” Daniel Toma, Director General Senior Software

Solicita o oferta de pret personalizata!