Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Noua versiune SeniorVisualBI 6.1 disponibila si pe IPad

“Solutiile eficiente sunt simplu de gasit atunci cand ai la indemana informatia relevanta. Prin noua versiune SeniorVisualBI, persoanele de decizie au disponibila informatia necesara, in orice locatie, la momentul potrivit: utilizatorul poate accesa aplicatia de pe dispozitivele mobile sau desktop si beneficiaza de o experienta intuitiva, interactiva si de viteza in actualizarea, accesarea si analiza datelor.” Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software SeniorVisualBI este cel mai intuitiv sistem de analiza a datelor, fiind dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea informatiei. SeniorVisualBI ofera functionalitati de ultima generatie care transforma analiza datelor intr-un proces simplu, accesibil pentru orice persoana din companie. Astfel, orice utilizator al sistemului poate fi transformat intr-un factor de decizie informat, fara costuri suplimentare si fara sa aiba nevoie de cunostinte tehnice. Noua versiune SeniorVisualBI este optimizata pentru touch-screen si permite accesarea informatiei dorite  printr-o singura atingere. Toate functionalitatile, cum ar fi filtrele, parametrii, analizele vizuale sau chiar optiunile de marire sunt adaptate automat pentru astfel de sisteme. Nu este necesara dezvoltarea de analize paralele destinate special consumului pe dispozitive mobile. Sistemul adapteaza automat modul de prezentare a informatiilor in functie de natura dispozitivului de pe care sunt accesate.seniorvisualbi business intelligence

Usurinta de a naviga prin rapoarte si de a cauta informatia relevanta sunt caracteristici cheie ale noii versiuni pentru tablete si smartphones. Rapoartele cu dimensiuni care depasesc marimea ecranului, pot fi navigate simplu prin “Dinamic Scrolling”. Astfel, sistemul raspunde nevoii de a lua decizii rapid, de a crea un mediu de lucru colaborativ prin care sunt anulate distantele intre departamente si oameni.

SeniorVisualBI este un instrument important pentru ca permite, in primul rand, sa explici grafic diferentele care apar pe indicatori. SeniorVisualBI ne permite o vizualizare online a activitatii, ceea ce este foarte important. Comparativ cu instrumentele pe care le foloseam anterior, BI-ul oferit de Senior Software este mult mai facil, pentru ca permite vizualizarea activitatii pe domenii. Neavand un timp major pentru analizele respective, BI-ul iti ofera rapiditate in interpretarea datelor“ Eugen Savu, Director General Parma Food.

Noua versiune ofera un nivel superior de securitate a informatiilor, pe masura cresterii disponibilitatii acestora. Securitatea informatiilor este asigurata atat la nivel de utilizator cat si la nivel de date furnizate, indiferent daca acestea sunt accesate pe desktop sau pe device-ul mobil.

Solicita o oferta de pret personalizata!