Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Ocean Fish proceseaza zilnic 12 tone de produse cu sistemul WMS

Ocean Fish, unul dintre cei mai importanti producatori de produse din peste din Romania, proceseaza zilnic peste 12 tone de produse cu solutia pentru gestiunea depozitelor. Dezvoltarea companiei a fost sustinuta de utilizarea unui pachet unic de sisteme software iar, in prezent, producatorul inregistreaza vanzari de peste 20 de tone pe zi.

Ocean Fish si-a automatizat activitatea din depozite cu solutia WMS de la Senior Software, sistem care il ajuta sa proceseze peste 12 tone de produse pe zi. Compania se numara printre cei mai mari producatori de produse de peste din tara, dispunand de doua depozite de produse congelate de tip drive-in, cu o capacitate de 5.400 de paleti si doua spatii clasice de depozitare cu o capacitate de 1.600 de paleti.

Cu solutia WMS, angajatii Ocean Fish identifica usor si rapid produsele in depozite, pregatirea si expedierea comenzilor realizandu-se intr-un timp mult mai scurt, cu un grad de onorare de 100%.

Odata cu implementarea sistemului WMS, angajatilor nostri le este destul de usor sa pregateasca comenzile. Acestia stiu de la bun inceput la ce rand, nivel sau etaj sa se duca pentru a pregati coletele. Astfel, reusim sa onoram in totalitate comenzile pentru care aveam stoc in depozit si sa avem o acuratete cat mai mare a stocurilor.

– Marius Trifu, CEO Ocean Fish.

Datorita functionalitatilor solutiei WMS, managerii Ocean Fish au o viziune mult mai clara asupra stocului si asupra activitatilor din depozit, noii angajati sunt mult mai usor de instruit, iar erorile umane au fost reduse considerabil.

Pe langa solutia WMS, producatorul utilizeaza si sistemele ERPBI si SFA de la Senior Software, care au adus contributii importante in eficientizarea activitatilor din cadrul companiei Ocean Fish.

Citeste studiul de caz integral pe www.seniorsoftware.ro

Descarca prezentarea solutiei WMS!