Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Phoenix Contact, lider mondial in tehnologii de conectare, alege SeniorERP

SeniorERP va asigura managementul operational pentru 70000 de produse si 500 de clienti, obiectivul pe termen scurt fiind cresterea productivitatii prin instrumente flexibile de analiza si control ale distributiei la nivel national.

Phoenix Contact SRL este filiala locala a Phoenix Contact GmbH & Co din Blomberg, Germania, lider mondial in domeniul tehnologiilor de conectare. Utilizatorii produselor distribuite de Phoenix Contact pot fi regasiti in peste 60 de state, in toate sectoarele industriale.

Dupa studierea mai multor oferte  locale si internationale, alegerea sistemului a fost realizata pe baza argumentelor aduse de catre SeniorERP:  intuitivitatea fluxurilor operationale, compatibilitatea cu business-ul de distributie si referintele clientilor.  SeniorERP inlocuieste in cadrul implementarii o aplicatie care bloca fluxurile de lucru si afecta grav productivitatea companiei:“In urma unei analize a proceselor interne, am identificat punctele slabe cu impact major asupra alocarii resurselor. Acest proces a revelat probleme majore in fluxurile de activitati existente, acestea fiind dimensionate pentru a raspunde limitarilor impuse de softul de contabilitate existent si nu plecand de la analiza functionala, asa cum este normal.
In acest fel, resurse importante de timp si umane erau blocate pentru armonizarea activitatilor firmei cu posibilitatile reduse ale softului si nu invers. Constientizarea acestui fapt a fost momentul cand am decis o analiza de oportunitate pentru implementarea unei solutii care sa se plieze pe nevoile afacerii si nu invers.
Intuitivitatea solutiei SeniorERP, acoperirea activitatilor curente cu varianta standard precum si referintele pozitive primite de la utilizatori, au stat la baza deciziei de a alege aceasta solutie.” dl. Silviu Toma, Director General Phoenix Contactimplementare sistem erp
Implementarea SeniorERP va sustine strategia Phoenix Contact prin realizarea a doua obiective:-imbunatatirea controlului operatiunilor;
“Activitatea de import si distributie presupune multiple operatiuni specifice repetitive, un control al timpului foarte bun precum si un control atent al fluxurilor de bunuri si servicii asociate; SeniorERP este un sistem ce raspunde foarte bine nevoilor specifice din zona importului si distributiei de produse.” dl. Silviu Toma, Director General Phoenix Contact

-cresterea productivitatii; 

“Activitatile de analiza si planificare ocupa un loc important pentru noi; fara un instrument puternic, flexibil si sigur in functionare, astfel de activitati genereaza o incarcare suplimentara ce poate afecta performanta si coerenta unei structuri locale; integrarea acestor activitati intr-un sistem ERP rezolva aceste situatii cu un numar minim de angajati.” dl. Silviu Toma, Director General Phoenix ContactPe baza datelor din sistem, Phoenix Contact va beneficia de analize extinse la nivel managerial: informatii asupra modului de repartizare a centrelor de venit si cost, evolutia profitului de la o luna la alta, analize incrucisate de tip client-produs, canal de vanzare – gama de produs, topul clientilor din punct de vedere al vanzarilor  etc.Phoenix Contact are la nivel mondial peste 10.200 de angajati  care dezvolta produse inovatoare: conexiuni electrice intre conductori si circuite imprimate, produse specifice tehnologiei de automatizare si a interfatarii de semnale si produse destinate protectiei impotriva socurilor electrice.

 

Vrei sa afli mai multe detalii?