Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Producatorul de medicamente Tis Farmaceutic isi creste productivitatea cu sisteme ERP, SFA si BI

Tis Farmaceutic a implementat sistemele oferite de Senior Software pentru capabilitatile acestora de gestiune integrata a activitatilor specifice industriei farmaceutice. Astfel, inca din primele zile de la finalizarea implementarii compania procesa peste 3000 de facturi si coordona cu succes procesul de productie cu SeniorERP. Cu ajutorul solutiei SeniorSFA producatorul de medicamente va imbunatati activitatea agentilor de vanzari, iar SeniorVisualBI va permite managementului sa ia deciziile potrivite intr-un timp mai scurt.

TIS FARMACEUTIC este un laborator de productie de medicamente cu capital integral privat. An de an, compania s-a dezvoltat, acest lucru fiind posibil in special datorita investitiilor importante facute in tehnologie. Astfel, in 2004 Tis Farmaceutic a obtinut certificarea GMP (Good Manufacturing Practice) pentru fluxurile de solutii farmaceutice, siropuri/unguente, creme si geluri.La acest nivel, gestionarea in cele mai bune conditii a activitatilor de productie si distributie necesita o solutie completa, care sa acopere toate fluxurile de lucru ale companiei.

Tis Farmaceutic a ales sistemul ERP de la Senior Software pentru functionalitatile acestuia si serviciile post implementare oferite, menite sa intampine nevoile care vor aparea pe parcursul dezvoltarii afacerii.Flexibilitatea SeniorERP si experienta celor peste 170 de implementari efectuate de echipa Senior Software au rezultat intr-o implementare in timp record,  iar inca din primele zile de la finalizarea acestui proces solutia ERP functiona la capacitate maxima.

“Am ales Senior Software datorita promptitudinii si profesionalismului intregii echipe precum si flexibilitatii de care a dat dovada pe intreaga perioada de analiza, testare si implementare a sistemelor. SeniorERP respecta in totalitate cerintele aplicabile industriei farmaceutice si totodata este un instrument complet de gestiune a resurselor. Nu in ultimul rand, rapiditatea cu care obtinem rapoartele operationale necesare si interfata prietenoasa si intuitiva, care  permite operarea facila pe fiecare nivel ierarhic, au fost factori importanti in alegerea solutiilor Senior Software.”, declara domnul Bogdan Pirnea, Directorul Financiar al Tis Farmaceutic.

Unul dintre criteriile de baza in alegerea sistemului ERP a fost respectarea normelor GMP in cadrul procesului de productie. In aceasta directie, SeniorERP permite trasabilitatea completa a loturilor, de la materiile prime achizitionate pana la produsele finite livrate la clienti. Totodata, cu sistemul ERP poate fi identificat rapid necesarul de aprovizionat cu ajutorul rapoartelor specifice din aplicatie, bazate pe istoricul vanzarilor si a comenzilor primite.

Pentru imbunatatirea distributiei produselor la nivel national, compania va implementa si SeniorSFA, destinat automatizarii fortei de vanzare mobile. Astfel, cu solutia SFA agentii de vanzari vor prelua comenzile de la clienti – pe care le vor transmite automat in SeniorERP – si vor incasa facturile. In acest mod, timpul alocat vizitelor la clienti se va diminua semnificativ, iar acuratetea comenzilor va creste.

Managerii Tis Farmaceutic au ales si SeniorVisualBI, instrument de raportare utilizat pentru analiza vanzarilor pe grupe de produse, clienti, locatii sau pentru evidentierea costurilor totale de productie, cu tot ceea ce implica acestea: cheltuieli administrative, de desfacere, implicate de productia efectiva samd. Cu solutia BI managementul companiei obtine un grad mai mare de transparenta asupra afacerii, fiind mai usor de identificat ariile asupra carora este necesar sa se intervina, el reprezentand “un instrument util managementului de top in fundamentarea deciziilor”, asa cum declara domnul Bogdan Pirnea.

TIS Farmaceutic si-a inceput activitatea in anul 1997, ajungand pana in prezent sa aiba in portofoliu peste 100 de produse. Laboratorul Tis Farmaceutic este autorizat de Agentia Nationala a Medicamentului, calitatea si siguranta produselor sale fiind o prioritate absoluta.

Vrei sa afli mai multe detalii?