Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Rocast vizeaza pozitia de leader in distributia de bricolaj si echipamente pentru costructii prin implementarea SeniorERP

Rocast vizeaza pozitia de leader in distributia de bricolaj si echipamente pentru costructii prin implementarea SeniorERP. ROCAST, companie specializata in importul, ambalarea si distributia de produse de bricolaj si echipamente industriale si de constructii,  implementeaza SeniorERP pentru consolidarea si crestera organica a unui business cu un rulaj de 15 mil. EURO anual.  SeniorERP  va gestiona in cadrul implementarii un portofoliu de 7300 de clienti si 32000 de produse, avand ca principal obiectiv cresterea eficientei si calitatii procesului de distributie la nivel national.
SeniorERP are 3 argumente decisive, si anume : este o solutie pentru import si distributie, utilizeaza tehnologie de ultima generatie si se remarca prin profesionalismul echipei Senior Software. Vonica Horatiu, Director Executiv, Rocast

implementarea sistemului ERPRocast este importator si distribuitor pentru o gama variata de produse: organe de asamblare, elemente de fixare, unelte si scule diverse, masini unelte, compesoare si scule pneumatice, echipamente pentru sudura, materiale si echipamente pentru instalatii electrice. Compania are 3 puncte de lucru in Bucuresti, Giurgiu si Filipestii pe Padure si un depozit central propriu de 5000 m2 si ocupa in prezent locul 3 in aceasta piata.

Principalii indicatori vizati pe terment scurt prin implementarea SeniorERP, se refera la:
– eficienta crescuta la nivel operational prin operare in timp real, pe internet;
– centralizarea si securizarea datelor intr-un sistem complex;
– performante ridicate in exploatarea datelor din sistem de catre managementul companiei;

Cu un volum de 500 de facturi zilnic, aplicatia utilizata anterior de Rocast nu a facut fata la nevoia de lucru integrat, in timp real, cu date corecte si rapoarte care sa constituie un suport decizional complex:

“Achizitia unui ERP a fost determinata de problemele acumulate in utilizarea vechiului sistem de conta : securitatea datelor, prea multe statii de lucru pentru vechiul sistem, prea multe aplicatii proprii, necesitatea de a opera pe internet in timp real, necesitatea de a obtine rapid interogari diverse, etc. Vonica Horatiu, Director Executiv, Rocast

Distributia produselor ROCAST este realizata in prezent prin vanzari directe de la depozitele proprii si printr-o retea puternica de distributie care insumeaza 70 de reprezentanti tehnico-comerciali la nivel national si peste 200 de distribuitori. Implementarea SeniorERP va permite, pe langa optimizarea distributiei, integrarea de canale alternative de vanzari:

“Pentru anul 2009, odata cu implementarea SeniorERP, dorim sa dezvoltam calitatea distributiei ROCAST in Romania  prin automatizarea fortei de vanzari – SFA, magazin online, portal preluare comenzi, etc.” Vonica Horatiu, Director Executiv, Rocast

vezi varianta Comunicate Media

Vrei sa afli mai multe detalii?

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a raspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import si Distributie. SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica intr-un sistem eficient pentru companiile in crestere si, in acelasi timp, intr-un instrument puternic adaptat strategiei si nevoilor complexe ale marilor companii.

Cele peste 70 de companii de distributie care au implementat SeniorERP beneficiaza de siguranta si scalabilitatea unui sistem matur, de un suport real si un factor de stabilitate in interiorul organizatiei. Obiectivul nostru este sa aducem inovatia tehnologica in sprijinul companiilor de distributie, astfel incat acestea sa se bucure de crestere sustinuta si competitivitate.

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si consultanta pentru managementul afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, General Parmafood, Rosim’s Unic, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Dianflex, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Eximod/Pneumatic,  Hofigal,  Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti,  PetLine,  Dinamic 92 Distribution,  Felder Gruppe, Vitap Echipamente,  General Beauty Supply,  Sea-Bell Trading,  Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania, Venus Stones, Sentia, Avico, ABAD VET, Julien Stile etc.

Solicita o oferta de pret personalizata!