Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Senior Software a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 27% in 2011

Senior Software este un furnizor dinamic si inovator de sisteme informatice pentru managementul afacerilor, statut confirmat de rezultatele obtinute pe parcursul anului 2011. Astfel, fata de anul 2010, compania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 27%, iar numarul de clienti a crescut cu aproximativ 22%.

“Rezultatele bune pe care le-am obtinut pana in prezent se datoreaza strategiei adoptate, bazata pe cresterea beneficiilor pe care solutiile si serviciile oferite le aduc clientilor nostri. Am incheiat parteneriate de succes, am investit in tehnologie de ultima generatie si in resursa umana, in ciuda situatiei economice instabile, reusind astfel sa ne depasim obiectivul setat la inceputul anului. Actiunile noastre au ca scop oferirea de valoare suplimentara clientilor prin intelegerea si anticiparea nevoilor acestora.”  Daniel Toma, Director General Senior Software.

Strategia anului 2011 a presupus continuarea parteneriatelor de succes in vederea extinderii portofoliului cu solutii informatice de ultima generatie tehnologica, inovatoare pentru piata locala. Astfel, acesta a fost completat cu:

 • solutii SFA pentru automatizarea fortei de vanzari, solutie dedicata distribuitorilor si producatorilor cu vanzarea prin agenti,
 • solutii pentru retail, pentru vanzarea prin magazine si
 • solutii de comert electronic de tip magazin online, portal B2B (business to business) si portal de generare de clienti potentiali.

Noile produse din portofoliu sunt add-on-uri pentru SeniorERP, sistemul dedicat managementului proceselor de distributie, productie, servicii si retail, oferind clientilor o platforma unitara si un control ridicat al canalelor de vanzare pe care le utilizeaza, fie ele traditionale sau in mediul online. Alaturi de celelalte produse din portofoliu: SeniorVisualBI pentru raportarea si vizualizarea datelor, SeniorCRM  pentru gestionarea activitatilor de marketing, vanzari si service, SeniorHR  pentru gestionarea informatiilor referitoare la resursa umana din cadrul companiei, Senior Software ofera clientilor sai un portofoliu divers de sisteme informatice destinate cresterii vanzarilor si controlului cheltuielilor, specializat pe verticale de piata.

Extinderea portofoliului cu astfel de solutii a fost motivata in special de dorinta clientilor de a aborda noi canale de vanzare  intr-un mod cat mai profitabil, dar si sigur.

Printre companiile care au ales sistemele oferite de Senior Software in anul 2011 se numara:

 • Ocean Fish – lider de piata in domeniul productiei, distributiei si exportului de produse din peste,
 • Dacia Plant – unul dintre cei mai importanti producatori de tincturi, comprimate, ceaiuri si remedii naturale din Romania,
 • Romvelia Prodcom – important producator agricol si distribuitor de inputuri agricole,
 • Scandic Polikraft – distribuitor al utilajelor si motoarelor Volvo Penta si Volvo Construction pe piata din Romania,
 • Vitacom Electronics – cel mai mare distribuitor de materiale si componente electronice, produse si accesorii IT&C si A/V,
 • Dentex Trading – unul dintre principalii distribuitori de echipamente si consumabile pentru stomatologie,
 • Poleposition – distribuitor local de produse si accesorii auto,
 • DDS Group – al doilea mare distribuitor de materiale electrice din Romania,
 • Casalco – unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de carne si produse din carne din judetele Covasna si Harghita,
 • Cord Impex – cel mai mare distribuitor de bauturi din Prahova,
 • Walmark Romania – lider pe piata de suplimente alimentare din Romania.

„In Senior Software am gasit un partener serios, orientat catre inovatie, care vine in sprijinul partenerilor cu solutii la problemele intampinate.” Domnul Edgar Zoltan, Manager Asigurarea Calitatii in cadrul companiei Vitacom.

Pentru anul 2012, obiectivul principal este de crestere a cifrei de afaceri cu 20%, consolidarea pozitiei de lider pe piata furnizorilor de sisteme informatice de ultima generatie tehnologica pentru distributie si cresterea cotei de piata pentru verticalele de productie, retail si servicii. In acest sens, Senior Software va continua sa creasca numarul de angajati si sa extinda portofoliul de solutii pentru intampinarea nevoilor si dezvoltarii clientilor sai.

 

Vrei sa afli mai multe detalii?