Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Senior Software anunta cresterea cu 90% a cifrei de afaceri in 2014

Senior Software a inregistrat in 2014 o crestere a cifrei de afaceri cu 90% fata de anul anterior. Pe parcursul aceluiasi an compania si-a extins echipa cu 30%, a realizat prima implementare a solutiei ERP in Ungaria, a deschis un nou punct de lucru la Cluj si si-a diversificat portofoliul de solutii.

logoSeniorSoftwareSenior Software anunta o crestere cu 90% a cifrei de afaceri in 2014, fata de anul precedent. In prezent, echipa Senior Software numara peste 80 de angajati, numarul acestora fiind cu 30% mai mare fata de 2013. Fie ca vorbim de specialisti cu experienta in domeniu sau de tineri aflati la inceput de cariera, acestia au gasit la Senior Software un mediu propice pentru dezvoltarea profesionala.

Daniel Toma - general manager Senior SoftwareIn 2014 am reusit sa atingem o cifra de afaceri de peste 15 milioane lei, rezultat obtinut ca urmare a eforturilor sustinute de pana acum. De peste 11 ani investim constant in produse, in relatia cu clientii, in extinderea prezentei nationale si internationale, in organizarea interna si in echipa. In ultima perioada ni s-a alaturat o serie de specialisti cu vechime in piata, dornici sa participe la dezvoltarea companiei pe zone noi de activitate, atrasi de spiritul antreprenorial care ne caracterizeaza. Acordam libertate de actiune si sprijin persoanelor care au initiativa si doresc sa-si puna in practica ideile proprii si experienta dobandita.

Senior Software a devenit astfel un brand care reprezinta garantia calitatii produselor si a serviciilor oferite, ceea ce ne obliga sa crestem standardele de calitate de la an la an, in paralel cu gestionarea dezvoltarii companiei. Acest lucru este o provocare personala si, in acelasi timp, o trasatura definitorie a culturii noastre organizationale.

A declarat domnul Daniel Toma, Director General Senior Software.

In 2014 Senior Software a reusit, intre altele:

  • Deschiderea celui de-al doilea punct de lucru, la Cluj. Pe aceasta cale compania isi doreste sa fie mai aproape de clientii din aceasta zona, prin intermediul unei echipe de consultanti din departamente dedicate clientilor.
  • Lansarea celei mai noi versiuni a sistemului SeniorERP in limba maghiara si implementarea acesteia la primul client din Ungaria.
  • Extinderea suitei SCM cu solutiile TMS – pentru optimizarea rutelor de transport si LVS – dedicata companiilor cu activitati logistice complexe, de la Mantis Informatics – lider in domeniul furnizarii de sisteme informatice si consultanta pentru logistica din sud-estul Europei.

De asemenea, portofoliul de clienti al companiei s-a extins, iar printre cei care au implementat solutiile Senior Software in anul 2014 se numara si: YLI – importator si distribuitor de sisteme si subansamble pentru control acces si securitate cu sedii in Cluj-Napoca si Budapesta, Sano Vita – unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de produse vegetariene, cu o cifra de afaceri de peste 53 mil RON in 2013, Coriolan Distributie, important distribuitor de produse cosmetice si detergenti, cu o cifra de afaceri de aproximativ 35 mil. RON in 2013, Bico Industries – producator de polistiren expandat, coltare, dibluri pentru polistiren si plasa de armare, cu o cifra de afaceri de 42 mil. RON in 2013.

Ca urmare a prezentarilor facute de catre principalii furnizori de software de pe piata am constatat ca solutiile Senior Software acopera necesitatile si cerintele societatii. Functionalitatea acestora este remarcabila, dat fiind timpul relativ scurt avut la dispozitie pentru implementare, dovada a faptului ca echipa si-a atins obiectivele si a reusit sa se faca inteleasa de toate compartimentele functionale ale SC Bico Industries SRL. Abordarea Senior Software a fost una onesta, iar la bugetul alocat a oferit maximul de elemente (module si aplicatii) inglobate in produsul final.

A declarat domnul Catalin Tirlea, Director Executiv Bico Industries.

Avand in vedere numarul tot mai mare de companii care aleg sa isi gestioneze afacerile cu sistemele informatice oferite de Senior Software, compania are in vedere in 2015 extinderea echipei in toate cele 3 puncte de lucru. Cei interesati sa se alature echipei pot vedea job-urile disponibile si pot aplica aici: www.seniorsoftware.ro/cariere.

 

Interesat sa afli mai multe?