Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Senior Software asigura compatibilitatea sistemelor oferite cu Windows 8 si SQL Server 2012

Microsoft a lansat recent Windows 8 Consumer Preview, una dintre cele mai spectaculoase versiuni ale binecunoscutului sistem de operare,  dorind sa familiarizeze utilizatorii cu o interfata complet diferita si o serie defunctionalitati noi ce echilibreaza nevoile de productivitate si siguranta ale companiilor cu cele de flexibilitate si mobilitate ale utilizatorilor finali, astfel:
  • Este usor de accesat atat prin touch, cat si tastatura sau mouse, imbinand cu succes comoditatea oferita de o tableta cu performanta crescuta a unui PC;
  • Ofera o interfata mult mai interactiva ce permite utilizarea intregii suprafete a ecranului; elementele grafice bine diferentiate si designul elegant si dinamic au la baza conceptul Metro Style, utilizat de Microsoft si pentru platformele mobile;
  • Este conectat la Cloud, ceea ce permite utilizatorilor sa-si pastreze informatiile intr-un mediu mult mai sigur, putand ulterior sa le acceseze de pe orice PC cu Windows 8, chiar si fara conexiune la Internet;
  • Browser-ul Internet Explorer 10 a fost regandit special pentru Windows 8 pentru a creste performanta navigarii pe Internet prin mai multa rapiditate si fluiditate.

Senior Software a testat aplicatia SeniorERP pe versiunea Consumer Preview a noului sistem de operare de la Microsoft, iar aceasta functioneaza la parametri optimi, fiind pregatita pentru livrare catre viitorii utilizatori Windows 8. In plus, in versiunile urmatoare ale SeniorERP acestia vor putea opta pentru o tema noua ce pastreaza linia de design adoptata de Microsoft. Astfel este imbunatatita experienta utilizatorului final in lucrul cu aplicatiile Senior Software, indiferent de sistemul de operare folosit.

In ceea ce priveste SQL Server 2012, lansat recent in mod oficial, testarea a inceput inca din toamna anului trecut, acum fiind in curs de implementare la unii dintre noii clienti Senior Software. Este disponibil in trei editii, in functie de nevoile fiecarei companii, si aduce o serie de functionalitati noi precum:

  • Analiza volumelor mari de date aproape in timp real, indiferent de tipul sau sursa acestora;
  • Siguranta crescuta si reducerea semnificativa a intreruperilor de activitate datorita functionalitatii SQL Server AlwaysOn, care ofera o disponibilitate de 100% a datelor si protectie impotriva dezastrelor;
  • Capabilitati extinse de gestionare a datelor atat pe infrastructura IT a clientului cat si in cloud;
  • Grad ridicat de scalabilitate, in functie de nevoile si dezvoltarea fiecarei afaceri;
  • Conditii de licentiere mai accesibile consumatorilor.

“Sistemele noastre se dezvolta rapid, acoperind tot mai multe segmente de business, iar cantitatea de informatii generata de acestea creste pe masura. De aceea vedem necesara adoptarea celor mai performante tehnologii, capabile sa gestioneze volume mari de date si sa asigure un grad ridicat de productivitate si mobilitate pentru companii.
Fiind Microsoft Gold Certified Partner, avem acces la cele mai noi versiuni, inainte de lansarea lor pe piata, prin urmare am testat deja versiunea Consumer Preview a Windows 8 si SQL Server 2012, iar aplicatiile noastre ruleaza cu performante crescute pe acestea. Astfel, ne asiguram ca, odata cu lansarea oficiala a tehnologiilor Microsoft, clientii nostri vor putea beneficia de noile functionalitati in conditii optime.”, declara Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software.

Prin parteneriatul cu Microsoft si accesul la noi generatii de software, Senior Software ofera clientilor sai ultimele tendinte in materie de tehnologie, in care incorporeaza know-how-ul celor peste 150 de implementari pe verticalele de distributie, productie, retail si servicii. Disponibilitatea la parametri optimi pe ultimele tehnologii Microsoft demonstreaza flexibilitatea si usurinta in adaptare a sistemului SeniorERP la ultimele trenduri din IT, in contextul unui grad ridicat de complexitate dat de verticalele de piata acoperite.

 

Vrei sa afli mai multe detalii?