Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Senior Software – cel mai activ partener Microsoft pe zona S+S

     Senior Software a fost premiat recent ca fiind cel mai activ partener Microsoft pe zona S+S (SaaS), in cadrul unui eveniment organizat sambata, 2 octombrie. Investitiile constante pe care Senior Softwarele-a realizat in incorporarea celor mai noi tehnologii in sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI fac parte din trendul general de migrare spre tehnologii de tip cloud computing. Recunoasterea de catre Microsoft a performantelor Senior Software pe zona SaaS ( Software as a Service)  incununeaza cu succes eforturile tehnologice realizate de companie in ultimii ani.

Serviciile de tip cloud computing au inceput sa-si faca simtite prezenta in majoritatea companiilor din industria IT&C. Aparitia acestora si pe piata romaneasca trezesc atat interesul furnizorilor de software cat si al clientilor. Utilizarea sistemelor de management al afacerilor in regim SaaS ( Software as a Service ) reprezinta alternativa de succes pe care majoritatea IMM-urilor locale o pot adopta, in contextul lipsei unei infrastructuri de IT adecvate sau a resurselor financiare necesare unei implementari. Astfel, posibilitatea de a accesa online, din orice locatie, un sistem ERP sau Business Intelligence, fara a-ti pune problema securitatii datelor sau prezenta constanta a unui administrator IT, devine pe zi ce trece o realitate palpabila, prin intermediul serviciilor de tip cloud computing.

 

Prin tehnologiile de ultima generatie pe care le incorporeaza, SeniorERP poate fi considerat ca facand parte din prima linie a sistemelor ERP oferite in regim SaaS.

In septembrie 2008 Senior Software a lansat SeniorERP Online, una din primele solutii ERP din Romania in regim SaaS. SeniorERP Online aduce ca principal beneficiu faptul ca nu necesita costuri de licentiere, infrastructura hardware/software de tip server sau mentenanta aferente unei implementari ERP.

 

“Oferirea SeniorERP in regim SaaS este modalitatea noastra de a veni in ajutorul managerilor. In urma studiului pe care l-am realizat in primavara acestui an, peste 66% dintre companiile de distributie si productie cu peste 1mil. EUR cifra de afaceri nu au un departament de IT. Prin urmare a fost un lucru natural sa le oferim SeniorERP  – un sistem ERP matur, recunoscut la nivel national – in regim SaaS. Astfel managerii se pot concentra strict pe performanta propriului business.” Dl. Daniel Toma, Director General Senior Software

 

„Ca principal beneficiu al implementarii SeniorERP Online este faptul ca am un control mai bun, in timp real, asupra informatiilor. Inainte ne lua cateva zile sa obtinem o informatie, pe care acum o avem printr-un „click”. Pe parcursul procesului de implementare, echipa Senior Software a dat dovada de un nivel ridicat de cunoastere si implicare. Am avut parte de sprijin atat in gasirea formulei optime de licentiere, care sa raspunda bugetului nostru, cat si in imbunatatirea proceselor existente in companie.” Dl. Fazakas Csaba, Director General SC Arix Impex SRL

 

Pentru a continua trendul inovatiilor tehnologice, in luna mai a acestui an, Senior Software a lansat SeniorVisualBI – prima solutie de analiza manageriala in regim SaaS din Romania, pe platforma Tableau Software – numarul unu mondial in vizualizarea datelor. Oricine doreste sa analizeze, sa monitorizeze sau sa controleze operatiunile pe care le desfasoara poate utiliza SeniorVisualBI datorita multiplelor sale avantaje si a usurintei in utilizare, cu doar drag&drop.

 

„Investitiile continue in tehnologie realizate de Senior Software de-a lungul timpului incununeaza succesul de care se bucura astazi SeniorERP in regim SaaS. Integrarea unor tehnologii precum Workflow Foundation  pentru cresterea eficientei operationale, Windows 2008 R2 HyperV pentru virtualizare, Windows Communication Foundation pentru comunicare si  securitate sau SQL Server 2008 R2 pentru scalabilitate, reprezinta fundamentul dezvoltarii SeniorERP si al integrarii acestuia in trendul actual, de migrare spre cloud computing. Inovatia tehnologica pe care o pune la dispozitie SeniorERP se traduce in performanta crescuta, fluxuri de lucru configurabile, costuri de intretinere reduse si multe altele.” Dl. Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

Vrei sa afli mai multe detalii?