Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Senior Software lanseaza o noua versiune SeniorERP compatibila cu Microsoft Windows 7

Bucuresti- 06.11.2009 – Senior Software anunta lansarea noii versiuni SeniorERP compatibila cu Microsoft Windows® 7. Dezvoltat pe cea mai noua platforma tehnologica Microsoft, SeniorERPvine in acest fel in intampinarea primilor utilizatori ai noului sistem de operare. “Comunitatea de ISV este deschisa inovatiei iar noi suntem dedicati partenerilor si ii sprijinim in a crea experiente de business superioare cu noua generatie de software ,a declarat Ross Brouwn, Vice Presedinte ISV si Solutions Partners pentru Grupul International de Parteneri Microsoft. “Cresterea compatibilitatii sistemelor proprii cu cele mai noi sisteme de operare Microsoft ofera  partenerilor nostri un acont in fata  competitiei si faciliteaza accesul utilizatorilor la tehnologie de ultima ora. ” “Senior Software anunta lansarea noii versiuni SeniorERP, compatibila cu Windows 7. Acest eveniment este rezultatul strategiei de a aduce cat mai rapid avantajele noilor tehnologii in sprijinul utilizatorului final.” A declarat dl. Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software.

SeniorERP a rulat fara probleme chiar si pe prima versiune beta a noului sistem de operare, ceea ce ne-a permis sa venim deja in intampinarea clientilor care isi doresc sa faca trecerea la noul sistem de operare. Utilizatorul final se bucura de  o viteza de operare crescuta, de cele mai noi standarde de securitate si de o interfata inovatoare.”

Deschiderea echipei Senior Software spre cele mai noi tehnologii Microsoft si abilitatea de a le transpune in beneficii directe pentru clientul final, se regasesc in statutul de Microsoft Gold Certified Partner. Printr-un progres tehnologic permanent, insotit de incorporarea accelerata a know-how-ului specific verticalei, SeniorERP a devenit sistemul dedicat companiilor de distributie si servicii cu cel mai bun raport calitate-pret. Focusul constant pe cele doua directii a condus la o permanenta consolidare si maturizare a sistemului, in paralel cu reducerea costurilor aferente implementarii si intretinerii.

Solicita o oferta de pret personalizata!