Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Senior Software lanseaza SeniorERP Express – Arma anti criza a companiilor aflate la inceput de drum

Senior Software sprijina eficientizarea companiilor de import si distributie prin lansarea SeniorERP Express, varianta ERP de start-up cu licentiere gratuita. SeniorERP Express permite automatizarea proceselor operationale de baza si eficientizarea costurilor prin accesarea gratuita a pana la 5 licente Standard. Plata licentelor are loc doar in momentul extinderii numarului de utilizatori sau daca se doreste accesarea de functionalitati avansate.

“Pana acum companiile luau decizia achizitiei unui ERP in urma problemelor generate de o crestere accelerata a business-ului. Ca efect al crizei, implementarea unui ERP a devenit o necesitate in vederea eficientizarii costurilor si a supravietuirii in piata.
SeniorERP Express este raspunsul nostru la cererile companiilor de distributie aflate la inceput de drum, privind necesitatea optimizarii proceselor operationale pe fondul reducerii semnificative a bugetelor de investitii.”
Lori Haiducescu, Director de Operatiuni, Senior Software

SeniorERP Express se adreseaza companiilor care:
• Doresc un sistem capabil sa sprijine nevoia de automatizare si eficientizare a proceselor operationale;
• Doresc rapoarte detaliate despre activitatile de baza;
• Considera sistemul acoperitor, nu necesita customizari;
• Au mai putin de 5 utilizatori;
• Nu dispun de resursele financiare pentru a suporta acum costul licentelor;
• Dispun de resurse hardware minime necesare implementarii;
• Dispun de servicii minime de administrare IT;

 “In final, companiile cu capacitatea de utilizare cat mai eficienta a resurselor, ce vor avea abilitatea de a identifica noi variante prin care sa genereze costuri fixe cat mai mici precum si date pe care sa isi poata fundamenta politici de cost eficiente (margine vs volum) vor putea castiga cota de piata in defavoarea celor ce au ales ca strategie exploatarea conjuncturala a oportunitatilor. ERP-ul ca si platforma este solutia ideala in administrarea unui business cu dorinta de fundamentare, structurare si crestere bazata pe performanta interna in primul rand.”  Andrei Arghirescu, Director General, Venus Stones, companie de top in distributia de piatra naturala.

SeniorERP este acum disponibil in trei variante: SeniorERP Enterprise, SeniorERP Online (abonament de la 69 EURO/utilizator) si SeniorERP Express (licentiere gratuita).
Descopera varianta care ti se potriveste

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a raspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import si Distributie. SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica intr-un sistem eficient pentru companiile in crestere si, in acelasi timp, intr-un instrument puternic adaptat strategiei si nevoilor complexe ale marilor companii.

Cele peste 70 de companii de distributie care au implementat SeniorERP beneficiaza de siguranta si scalabilitatea unui sistem matur, de un suport real si un factor de stabilitate in interiorul organizatiei. Obiectivul este sa aducem inovatia tehnologica in sprijinul companiilor de distributie, astfel incat acestea sa se bucure de crestere sustinuta si competitivitate.

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si consultanta pentru managementul afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, General Parmafood, Rosim’s Unic, Apollo Mod Distribution, Inter Distribution Company, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Dianflex, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Vitacare/Pharmavita, Eximod/Pneumatic,  Hofigal,  Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti,  PetLine,  Dinamic 92 Distribution,  Felder Gruppe, Vitap Echipamente,  General Beauty Supply,  Sea-Bell Trading,  Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania etc.

Vrei sa afli mai multe detalii?