Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Senior Software s-a mutat pe Vulcan

Spatiul de birouri vizat de Senior Software a necesitat indeplinirea catorva criterii importante, ca locatia centrala, bune conexiuni la mijloacele de transport, cat si un spatiu de tip open. imagine-sediu-senior-softwareCea mai buna solutie s-a dovedit un spatiul de birouri recent amenajat de compania Classic Dome, cu o suprafata de cca 2000 m², Senior Software ocupand un etaj din cele trei niveluri ale cladirii.
Acesta dispune de deschideri largi cu suficienta lumina naturala, ce ofera flexibilitate din punct de vedere al partitionarilor.

“Datorita cresterii semnificative a echipei si planurilor pe care le avem pentru dezvoltarea si diversificarea activitatilor noastre, am fost nevoiti sa ne mutam intr-o locatie mai generoasa, care sa poata asigura suportul acestei dezvoltari. Odata cu rezolvarea problemelor logistice inerente mutarii, suntem gata ca in curand sa anuntam proiectele noi de business pe care le pregatim in viitorul apropiat”, a declarat Mihai Tataru, Managing Partner la Senior Software.
Senior Software ofera pietei romanesti aplicatii de tip ERP, prin intermediul solutiei proprietare, SeniorERP.

SeniorERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, considerata a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Aplicatia integreaza de asemenea tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, ce ofera beneficii extinse si costuri reduse pentru upgrade si deployment. SeniorERP are o arhitectura modulara, formata din:  Modul Aprovizionare, Modul Vanzari, Modul SFA, Modul Preturi, Modul Stocuri, Modul Productie, Modul Trezorerie, Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul WMS, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul Controlling, Modul Abonamente, Modul BI, Modul Spatiu de Lucru, Modul Administrare.

Despre Senior Software

SeniorERP este o solutie ERP pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Senior Software este o companie membra a Senior Group.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Best Print Service, Biochefarm, Bohemia Koh-I-Noor, Civis Grup, Classic Dome, Consumer Product Network, DianFlex, Dohler Romania, Eurocleaner, Euro Grawo, Eximod, Gazeta Sporturilor, Hofigal Export, Immergas Romania, Interactive Systems, Koelner Romania, Mediarom/Wunderbaum, Mergeani, Mim Team, Moldvin, Nepmar Auto Import Export, Pharma Vita/Plant Univers, Regency, S&D Pharma Romania, Sarcomex, Sensident, Trans Courier Service SRL – agent exclusiv UPS Romania, Vitacare International, V-Tarus/Remedia.

Vrei sa afli mai multe detalii?