Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

SeniorERP – eficienta si control pentru distributia de produse cosmetice si dermato-cosmetice de ultima generatie

Sentia – distribuitor de produse cosmetice si dermato-cosmetice de lux, medicamente, vitamine si suplimenti alimentari , a optat pentru implementarea SeniorERP pentru a sustine o crestere a cifrei de afaceri cu 2 mil. EURO in 2009.

erp-sentiaSENTIA promoveaza pe piata farmaceutica produse avand calitati exceptionale, bazate pe ingrediente naturale, non-alergenice. Sentia are in portofoliu aproximativ 7000 de produse si peste 3000 de clienti, preponderent farmacii. Printre produsele distribuite se regasesc branduri premium precum Botoina, Swiss Alpen Cure, Dr. Sebagh, pudrele T. LeClerc, tratamentele pentru par – Crescina si tratamentele pentru cavitatea bucala, BioRepair si BlanX.

SeniorERP inlocuieste in cadrul implementarii un program ERP depasit de nevoile complexe de eficientizare si control, specifice unei companii de distributie de top. Printre criteriile care au stat la baza alegerii sistemului SeniorERP se numara: intuitivitatea sistemului, compatibilitatea cu procesele din distributie, precum si know-how-ul echipei Senior Software in domeniul import si distributie, o garantie in plus a calitatii serviciilor de implementare si suport:

„Inainte de a lua decizia schimbarii sistemului ERP, am functionat cu un program care s-a dezvoltat odata cu firma noastra. Neavand cine sa updateze softul pe masura cresterii noastre, am luat in calcul schimbarea aplicatiei cu un sistem nou, performant si flexibil, compatibil nevoilor noastre prezente si viitoare. Ne-am dorit un parteneriat pe termen lung.

Prin implementarea SeniorERP, avem acces la rapoarte detaliate si un control transversal asupra informatiilor esentiale in companie. SeniorERP este un pas inainte pentru un control riguros al distributiei la nivel national. ”, Ovidiu Prelipcean, Director Executiv Sentia.

Printre obiectivele pe termen scurt ale implementarii softului SeniorERP se numara:
• Simplificarea operarii;
• Cresterea vitezei de lucru;
• Transabilitatea datelor;
• Rapoarte detaliate;
• Reducerea volumul de munca si alocarea eficienta a capitalului uman;
• Controlul costurilor

Solicita o oferta de pret personalizata!