Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

SeniorERP Online – cea mai noua tehnologie ERP pentru distribuitori, cu o investitie initiala de trei ori mai mica

La 4 luni dupa lansarea SeniorERP Online, primul client care a optat pentru formula Software as a Service oferita de Senior Software, vorbeste despre reducerea cheltuielilor la fiecare nivel din organizatie:

 

„Principalul beneficiu pentru o companie care implementeaza SeniorERP este reducerea cheltuielilor: ERP-ul te ajuta sa identifici pierderile intr-o afacere si sa le elimini la timp. Concret, un ERP implica o mai buna organizare, vizibilitate in timp real asupra tuturor activelor firmei si implicit, permite luarea de decizii in timp util. Lansarea SeniorERP Online ne-a ajutat sa accesam un sistem complex, incadrandu-ne intr-un buget modest. Am externalizat o serie de cheltuieli care ar fi triplat costul investitiei intr-un ERP.” Cristiana Alexandru, Director Financiar Sea Bell Trading

SeniorERP Online aduce ca principal beneficiu faptul ca nu necesita costuri de licentiere, infrastructura hardware/software de tip server sau mentenanta aferente unei implementari ERP. Stocarea datelor si managementul infrastructurii de tip server revin in responsabilitatea furnizorului de software, in timp ce clientul acceseaza functionalitatile si datele online, in timp real si din orice locatie, in baza unui abonament lunar de la 69 de EURO pe utilizator.

SeniorERP Online se adreseaza companiilor care:
• Au mai putin de 20 de utilizatori ai sistemului ERP;
• Au mai multe puncte de lucru in tara si doresc informatie in timp real;
• Doresc implementarea unui ERP complex, matur, specializat;
• Au nevoi de integrare simple, ce nu necesita customizari extinse;
• Doresc un timp foarte scurt de implementare;
• Dispun de resurse tehnice limitate sau care nu doresc sa investeasca in infrastructura hardware;
• Nu doresc angajarea de personal permanent specializat in IT;
• Doresc extinderea costurilor totale de proprietate (TCO) asupra  sistemului ERP pe o perioada mai indelungata de timp;

“Varianta SeniorERP Online s-a dovedit cea mai aproape de nevoile noastre in conditiile in care aveam un numar mic de utilizatori, nu aveam departament de IT si se cerea achizitia de noi servere. Aceasta varianta presupune accesarea si operarea SeniorERP online,  pe baza unui abonament lunar. Datele noastre pot fi accesate in timp real din sistem, indiferent de locatie.” Cristiana Alexandru, Director Financiar Sea Bell Trading

Principalele retineri referitoare la acest tip de solutii online se refera la siguranta stocarii datelor unei companii in Data Center si la faptul ca nu se transfera dreptul de proprietate asupra sistemului, clientul avand in schimb drept de proprietate asupra datelor proprii. In cadrul interviului oferit Senior Software, dna. Cristiana Alexandru, director financiar Sea Bell Trading identifica aceste contra-argumente ca fiind, de fapt, avantaje competitive pentru companie:

„Hostarea datelor intr-un Data Center s-a dovedit o alternativa la fel de sigura, si mai putin costisitoare la stocarea datelor pe serverele proprii. Ne-am dat seama ca este o actiune la fel de fireasca precum externalizarea contabilitatii sau a altor activitati din firma, acest fapt urmand sa ne eficientizeze noua munca. Dreptul de proprietate asupra licentelor este compensat de dreptul de utilizare a aplicatiei, in baza acelui abonament lunar, care ne scuteste de cheltuieli aditionale cu servere si mentenanta IT. Ne-am facut un calcul si practic, pe varianta Enterprise, pe langa investitia initiala, plateam cel putin costul abonamentului lunar pe mentenanta sistemului. „

Implementarea unui sistem ERP in varianta Online, urmand modelul Software as a Service, este o noua tendinta spre care tind tot mai multi furnizori de software, in incercarea de a reduce investitia initiala pentru sistemele de business. Despre conditia ca o astfel de implementare sa constituie un succes, dna. Cristiana Alexandru afirma:

„Deschiderea si verticalitatea furnizorului de software sunt cele care garanteaza succesul implementarii. Faptul ca am stiut in fiecare moment problemele care ar putea sa apara si am primit solutii pentru fiecare situatie in parte, ne-a ajutat sa trecem cu usurinta peste provocarile specifice unei implementari ERP.
In cazul nostru, sprijinul primit de la departamentul de suport al Senior Software a fost extraordinar, prompt. Nu am simtit lipsa implicarii unui om de IT intern, tocmai pentru ca suportul ne-a ajutat foarte mult, chiar atunci cand am avut nevoie de configurari suplimentare. ”

Cititi varianta integrala a interviului

Vezi varianta comunicatemedia
Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a raspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import, Distributie, Servicii. SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica intr-un sistem eficient pentru companiile in crestere si, in acelasi timp, intr-un instrument puternic adaptat strategiei si nevoilor complexe ale marilor companii.

Cele peste 70 de companii de distributie care au implementat SeniorERP beneficiaza de siguranta si scalabilitatea unui sistem matur, de un suport real si un factor de stabilitate in interiorul organizatiei. Obiectivul nostru este sa aducem inovatia tehnologica in sprijinul companiilor de distributie, astfel incat acestea sa se bucure de crestere sustinuta si competitivitate.

Despre Senior Software
Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de dezvoltare de aplicatii informatice si consultanta pentru managementul afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, General Parmafood, Rosim’s Unic, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Dianflex, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Eximod/Pneumatic,  Hofigal,  Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti,  PetLine,  Dinamic 92 Distribution,  Felder Gruppe, Vitap Echipamente,  General Beauty Supply,  Sea-Bell Trading,  Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania etc.

Solicita o oferta de pret personalizata!