Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

SeniorERP Online-informatii in timp real cu privire la stocuri, parteneri, clienti, vanzari, de la 69 EURO/utilizator

SeniorERP Online reprezinta livrarea SeniorERP in formula SAAS (Software as a Service) si este disponibil sub forma de abonament lunar, incepand cu 69 EURO/utilizator. Datorita tehnologiei de ultima generatie tehnologica integrata in sistem, dar si a know-how-ului specific, SeniorERP este sistemul cu cel mai bun raport calitate-pret, dedicat companiilor de distributie si servicii din Romania.

implementare erp arix impexArix Impex comercializeaza en-gros si en-detail produse siderurgice si de instalatii (apa, gaz canalizare). Compania a incheiat anul 2008 cu o CA de 8.9 mil. RON, avand un portofoliu de aproximativ 4000 de produse si peste 4000 de clienti. Decizia implementarii SeniorERP la Arix Impex a venit pe fondul fluctuatiilor comerciale si din nevoia unor rapoarte zilnice coerente:

“Traversam o conjunctura care pretinde cunoasterea situatiei din firma in fiecare moment si necesita un control foarte riguros a resurselor disponibile. Simteam lipsa unor rapoarte esentiale, care sa sprijine adoptarea unor decizii corecte.
Decizia implementarii a pornit din nevoia de avea un sistem informatic integrat care sa asigure acces controlat, informatii la zi cu privire la stocuri (rotatia stocurilor, necesarul de aprovizionare, posibilitate de rezervari de stoc), parteneri (rapoarte, control opera?ional), intr-un cuvant – informatii vitale pentru bunul mers al afacerii. Pe parcursul procesului de implementare, echipa Senior Software a dat dovada de un nivel ridicat de cunoastere si implicare. Am avut parte de sprijin atat in gasirea formulei optime de licentiere, care sa raspunda bugetului nostru, cat si in imbunatatirea proceselor existente in companie.” Dl. Fazakas Csaba, Director General SC ARIX IMPEX SRL

SeniorERP inlocuieste in cadrul implementarii un program de contabilitate. Principalele asteptari legate de implementarea sistemului sunt:

– o analiza mai complexa si in timp real a datelor;

– cresterea eficientei la nivel operational;

– standardizarea proceselor de lucru;

– controlul costurilor;

– imbunatatirea onorarii comenzilor catre clienti;

– armonizarea stocurilor cu cerintele clientilor;

– implementarea unei noi strategii de atragere si retentie a clientilor;

– imbunatatirea procesului de luare a deciziilor manageriale;

 

„Ca principal beneficiu al implementarii SeniorERP, este faptul ca am un control mai bun, in timp real, asupra informatiilor. Inainte ne lua cateva zile sa obtinem o informatie, pe care acum o avem printr-un „click”.

Pentru companiile care doresc un sistem ERP, le recomand sa-si stabileasca clar necesitatile, problemele si fluxurile de lucru. Noi am optat pentru SeniorERP pentru ca raspunde intr-o maniera intuitiva specificului nostru de business, pentru ca am intalnit o echipa de profesionisti si pentru ca am putut achizitiona sistemul sub forma unui abonament – SeniorERP Online. ” Dl. Fazakas Csaba, Director General SC ARIX IMPEX SRL

Vrei sa afli mai multe detalii?