Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

SeniorVisualBI – platforma decizionala pentru afaceri in valoare de 300 mil. EUR

SeniorVisualBI incorporeaza cele mai noi capabilitati ale platformei Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor. Noua versiune a sistemului BI, care va fi lansata in urmatoarele saptamani, este adaptata nevoii de simplitate, flexibilitate, disponibilitate crescuta si mobilitate in analiza datelor.“Managerii au nevoie de informatii corecte, actualizate, consolidate, pe baza carora sa stabileasca obiective, sa aloce bugete, sa ia masuri de eficientizare. SeniorVisualBI raspunde acestei nevoi in cel mai simplu mod cu putinta: se adreseaza direct consumatorului final, nu necesita cunostinte tehnice. Noua versiune vine in intampinarea managerilor cu cele mai noi capabilitati BI anuntate de Gartner, lider mondial in consultanta si cercetare in tehnologie, pentru 2012: mobilitate pe tablete si smartphones, viteza sporita, simplitate crescuta in utilizare si un plus de flexbilitate in customizare.” Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior SoftwareNoua versiune SeniorVisualBI face parte din strategia Senior Software de a oferi sisteme care sa ajute la cresterea vanzarilor si optimizarea cheltuielilor printr-un control mai riguros al proceselor de business. Sistemul BI raspunde astfel managerilor care doresc sa eficientizeze procesul decizional, oferindu-le viteza, simplitate, mobilitate si un plus de interactivitate.“Eu dintotdeauna am facut BI in companie, insa cu mijloace incomparabile, cu o suita de programatori, dar cu limitele vizavi de programare, de viteza, acuratete, corectitudine etc. Prin urmare, saltul la SeniorVisualBI este masiv. Sunt unele detalii care ne „taxeaza” foarte tare, care tin de esenta business-ului si pe care le vom avea cu SeniorVisualBI, cum ar fi obtinerea de statistici de vanzari, ca sa poti prepara comenzile pentru furnizori.” Horatiu Vonica, Director RocastFunctionalitatile inovatoare pe care le ofera noua versiune de BI aduc utilizatorilor beneficii precum:
•    Business Intelligence mobil: Sistemul BI este acum optimizat pentru tehnologia touchscreen, astfel ca lucrul cu filtre, parametri, dashboard-uri sau actiuni de tip navigare si zoom sunt construite special pentru dispozitive mobile precum tabletele; functiile de touchscreen se activeaza automat la conectarea device-ului mobil la server, nefiind necesare alte modalitati de autorizare sau configurari speciale.
•    Interactivitate si simplitate crescuta in utilizare, prin posibilitatea de vizualizare a datelor inclusiv in etape intermediare precum editarea de coloane sau la realizarea de conexiuni intre liste de tabele; de asemenea, lucrul cu harti este acum mai natural, toolbar-ul utilizat pentru selectare, rotire sau zoom fiind eliminat iar actiunile respective efectuate prin simpla utilizare a mouse-ului.
•    Actualizare mai rapida a datelor: Acest lucru este posibil datorita adoptarii de noi tehnologii in importul de date de dimensiuni mari, realizarea de update-uri de tip incremental pentru date si posibilitatea de rulare a mai multor task-uri in paralel, in background, util in special in cazul rapoartelor automate.

Senior Software vine in intampinarea nevoii clientilor de simplitate in analiza informatiilor prin oferirea primului sistem BI Self Service din Romania. Datorita functionalitatilor intuitive ale sistemului, chiar si utilizatorii non-tehnici pot realiza analize detaliate ale datelor, pot publica harti si tablouri de bord interactive.
SeniorVisualBI permite incarcarea a milioane de inregistrari si analizarea interactiva a acestora, consolidand date de la departamente de vanzari, financiar, distributie, productie, aprovizionare intr-un singur dashboard. Utilizatorii pot obtine analize comparative, grafice in miscare pentru a observa dinamica in timp a indicatorilor, analize multidimensionale prin combinarea mai multor grafice diferite si chiar analize de tip “What-If”, cu ajutorul carora pot testa scenarii de business si pot observa impactul modificarii unui indicator asupra intregii afaceri. Astfel, managerii pot identifica pattern-uri, probleme, oportunitati si vor lua decizii pe baza datelor actualizate in timp real.

 

platforma decizionala pentru afaceri

„Intr-o companie ca a noastra, cu peste 3.000 de produse, controlul cheltuielilor este esential si nu poate fi realizat decat avand mereu informatie la indemana. BI-ul iti permite analiza indicatorilor online si iti asigura rapiditate in interpretarea datelor.
SeniorVisualBI ne-a permis sa luam decizii de eficientizare intr-un timp scurt pe baza informatiilor privind costurile pe fiecare traseu, canal de activitate, produse, date privind blocajele de stoc, ne-a ajutat sa vedem incasarile pentru a interveni rapid pentru recuperarea creantelor in domeniile cele mai expuse.
BI-ul este un instrument care-ti permite sa explici grafic diferentele care apar pe indicatori. Este mult mai usor sa dai un refresh zilnic pe datele prestabilite si sa le arati evolutia si saptamanal, sa faci analize pe indicatorii care iti asigura bunul mers al lucrurilor si un control al situatiei.
Daca nu am fi avut toate aceste informatii, nu am fi putut lua decizii decat intuitiv si fara o eficienta masurabila.” Eugen Savu, Director General, General Parma Food

 

Despre Tableau Software
In prezent, Tableau Software,  platforma care se afla la baza SeniorVisualBI, este solutia de business intelligence numarul unu mondial in vizualizarea datelor. Conform studiului Gartner pe 2011 „Magic Quadrant for Business Intelligence Platforms”, Tableau Software este solutia BI cu cel mai ridicat nivel al satisfactiei clientilor, cu cel mai ridicat grad de utilizare la nivel de companie dar si cu cel mai inalt scor de calitate.
Gartner Inc. este  lider mondial in consultanta si cercetare pe tehnologie.La ora actuala, Tableau Software este disponibil in peste 50 de tari, in timp ce clienti corporate de talie internationala utilizeaza sistemul pentru analiza interactiva a datelor: Google, Adobe, HP, IBM, Microsoft, Sony, Unilever, Whirlpool, Procter & Gamble, Louis Vuitton, Hallmark, Johnson & Johnson, AIMHealthcare, Pfizer, Alza Pharmaceutical, Sanofi Aventis, The Coca Cola Company, Pepsi Bottling Group, Starbucks Coffee, Nestle, General Electric, General Motors, Toyota, Honda etc.

Solicita o oferta de pret personalizata!