Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Sipa Engineering Romania isi automatizeaza planificarea productiei cu solutia APS

Sipa Engineering Romania isi planifica productia cu sistemul APS de la Senior Software. Compania a decis sa implementeze aceasta solutie pentru a automatiza procesul de planificare a productiei si pentru a raspunde prompt nevoilor clientilor.

logo SipaCu o cifra de afaceri de peste 33 milioane de lei, Sipa Engineering Romania ofera solutii complete de ambalare pentru clienti din intreaga lume. Compania este membra a Zoppas Industries International Group ce are mai mult de 30 de ani de experienta in dezvoltarea de tehnologii de imbuteliere si ambalare.

Odata cu cresterea numarului de clienti, planificarea activitatilor de productie din cadrul Sipa Engineering Romania a devenit din ce in ce mai dificil de realizat manual, in Excel. De aceea, managerii companiei au decis implementarea solutiei de planificare si optimizare a productiei de la Senior Software pentru a scadea timpul investit in activitatile de planificare si pentru a raspunde prompt nevoilor clientilor.

Solutia de planificare a productiei de la Senior Software este exact acel instrument de care aveam nevoie si care se pliaza nevoilor noastre. Sistemul ne permite sa alocam automat comenzile de productie pe utilaje, ne ofera posibilitatea sa testam diferite scenarii de productie pe care le putem modifica in timp real si ne ajuta sa obtinem rapoartele automat.

a declarat domnul Daniel Negoita – Business Manager – Production Unit in cadrul Sipa Engineering Romania.

Cu ajutorul solutiei de optimizare a productiei, echipa Sipa Engineering Romania isi poate planifica automat activitatea si poate sincroniza achizitiile de materii prime cu productia efectiva. Planificarea productiei se face sub forma unei diagrame Gantt asupra careia se pot face modificari in timp real si care cuprinde informatii despre: comenzi in lucru, capacitate de productie, folosirea resurselor, pasi din fiecare operatiune si timpul necesar finalizarii acestora.

De asemenea, solutia APS ofera optiunea de a realiza analize de tip “what-if” pentru a testa diferite planuri de productie, astfel incat reprezentantii Sipa Engineering Romania sa le poata alege pe cele mai eficiente.

Citeste comunicatul de presa integral pe seniorsoftware.ro.

Descarca acum o prezentare completa a solutiilor noastre!