Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Solutia TMS de la Senior Software te ajuta sa reduci cu 15% costurile de transport

Senior Software anunta lansarea unei solutii de tip TMS ( Transport Management System ) ce permite reducerea costurilor de transport cu pana la 15%, precum si reducerea timpului de livrare a comenzilor clientilor, datorita instrumentelor de alocare si planificare automata a resurselor implicate in transportul de marfuri.

solutia tms

Solutia TMS de la Senior Software este dezvoltata pe o platforma utilizata de peste 800 companii din intreaga lume, cum ar fi distribuitori en-gross, transportatori de marfuri perisabile, furnizori de servicii logistice si multi altii. Aplicatia contribuie la imbunatatirea modului de utilizare a resurselor implicate in transportul de marfuri: soferi, masini si combustibil, generand reduceri de costuri intre 7 si 15%. In plus, scade considerabil si timpul de livrare a marfii, avand in vedere ca planificarea comenzilor si a rutelor de transport se realizeaza automat.

In multe situatii pretul la raft al produsului are o componenta semnificativa reprezentata de costul de transport asociat acestuia. Iata deci inca o oportunitate pentru companiile care doresc sa devina mai competitive prin eficientizarea lantului logistic. Astfel, pentru a completa suita de sisteme destinate optimizarii stocurilor si a managementului depozitelor, lansam solutia de optimizare a rutelor de livrare, capabila sa reduca cu pana la 15% costurile de transport.

Lori Haiducescu, Director Operatiuni Senior Software.

Cu o interfata multi-utilizator extrem de intuitiva si usor de customizat, solutia TMS permite planificarea facila a rutelor, atat manual, cat si in mod automat, pe baza sugestiilor oferite de sistem, precum si alocarea in mod optim a resurselor. Traseele zilnice pot fi programate pe baza caracteristicilor autovehiculelor sau a cantitatilor de marfa, iar comenzile care trebuie livrate pot fi grupate in functie de zone geografice si rute. Pe langa acestea, cu TMS pot fi calculate si costurile de transport, taxele aferente sau emisiile de dioxid de carbon.

Solutia TMS imbunatateste si comunicarea cu autovehiculele aflate pe traseu, aceasta realizandu-se prin intermediul modulului de telematica integrat. Datorita acestui modul soferii pot primi diverse mesaje de la sediul central sau pot fi informati de anumite modificari aparute in planificare, iar responsabilii cu programarea calatoriilor pot avea o imagine de ansamblu, in timp real, asupra intregii calatorii, respectiv a intarzierilor si a abaterilor de la traseu.

Sistemul poate fi integrat cu solutii de tip ERP sau WMS, ceea ce inseamna ca toate comenzile de client care urmeaza sa fie planificate pentru livrare pot fi importate direct din acestea. Un alt avantaj este dat de structura modulara a sistemului, care le permite companiilor sa implementeze doar modulele pe care si le doresc, in functie de cerintele specifice activitatii lor.

Aflati mai multe detalii despre beneficiile solutiei TMS aici!

 

Descarca acum o prezentare completa a solutiilor noastre!