Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Duraziv integreaza activitatile de productie si distributie cu ERP si BI de la Senior Software

Producatorul de materiale de constructii Duraziv a implementat sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru a gestiona mai eficient activitatile de productie si distributie. Investitiile importante realizate in dezvoltarea capacitatii de productie au fost urmate de alegerea unui sistem ERP performant si flexibil, capabil sa integreze toate procesele desfasurate si sa sustina cresterea continua a companiei. In plus, era necesara si o solutie BI, care sa ofere factorilor decizionali acces in timp real la date si posibilitati nelimitate de analiza si raportare.

Duraziv este un jucator de top in domeniul materialelor de constructii, cu o cifra de afaceri de aproximativ 17 milioane de euro inregistrata in 2011. Prin intermediul a doua divizii Duraziv produce si distribuie confectii metalice si adezivi pentru polistiren, gresie, faianta etc., iar prin Duraziv Color produce pana la 13 000 de tipuri de vopseluri, tencuieli decorative si pigmenti, inclusiv nuante speciale la cererea clientilor.

Sistemele ERP si BI de la Senior Software au facilitat:

• Gestionarea eficienta a procesului de productie: retetele alcatuite si introduse in sistem de catre departamentul de cercetare ajung automat in fabrica si pe baza lor sunt realizate in conditii optime noile produse. Automatizarea permite respectarea cu precizie a cantitatilor stabilite in reteta si a articolelor componente, cu risc minim de aparitie a greselilor.
• Implementarea transferurilor intercompany cu ajutorul sistemului ERP: o factura de client emisa de Duraziv Color este automat receptionata ca si factura de achizitie de Duraziv, prin urmare numarul erorilor umane in procesarea de documente uzuale este redus la minim. In plus, nomenclatorul de articole este sincronizat, nemaifiind necesara actualizarea acestora pe ambele baze de date.

Citeste tot comunicatul de presa aici.

 

Vrei sa afli mai multe detalii?

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.