Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Oferta speciala pentru compania dumneavoastra!

Alegeti pachetul de solutii integrate SeniorERP si SeniorWMS si
beneficiati GRATUIT de 10 licente ERP!

 

Industriile producatoare necesita solutii software avansate care sa gestioneze integrat si transparent toate procesele companiei, de la vanzari si contabilitate, pana la productie, managementul stocurilor sau livrarea comenzilor catre clienti.

Ce beneficii puteti obtine cu solutia integrata ERP + WMS?

Optimizati procesele interne ale companiei si reduceti costurile operationale

Incepand cu informatiile despre produse, clienti sau furnizori, informatii financiare, politici comerciale sau retete de productie, pana la datele referitoare la stocuri, aranjarea si colectarea marfurilor din depozit sau pregatirea si livrarea comenzilor, toate sunt gestionate integrat cu aceste sisteme. Procesele de generare a documentelor, calculul preturilor sau inregistrarile contabile sunt automatizate, iar rapoartele ofera o imagine clara asupra intregii activitati desfasurate.

Beneficiati de bunele practici integrate in sisteme, dobandite in sute de implementari nationale si internationale

Experienta si specializarea sunt atributele principale ale solutiilor oferite de Senior Software. Bunele practici dobandite si testate in sute de proiecte de implementare au fost incorporate in sisteme prin dezvoltarea permanenta a functionalitatilor acestora si integrarea celor mai noi tehnologii disponibile.

Beneficiati de o solutie flexibila adaptata la nevoile si dimensiunea companiei

Politica de licentiere flexibila si structura modulara a sistemelor permite implementarea treptata in cadrul firmei dumneavoastra, incepand de la cateva functionalitati de baza pana la automatizarea integrala a activitatii companiei. Astfel, pe masura ce compania se dezvolta, sistemele sunt capabile sa faca fata cu succes noilor cerinte.

Pentru mai multe informatii despre solutiile prezentate, accesati: SeniorERP si SeniorWMS.