Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Modul ERP: Parc auto

Parc auto – FMS, foi parcurs, carburanti, gestiune risc

Firmele de distributie care dispun de un parc auto propriu au nevoie de un instrument eficient si flexibil pentru administrarea acestora. Modulul de parc auto integrat in SeniorERP este un produs indispensabil pentru managerul de flota in vederea cresterii rentabilitatii, disponibilitatii si a eficientizarii utilizarii automobilelor dintr-o companie.

SeniorERP - Mijloc de Transport

ERP Parc Auto – FMS: Vehicule

Submodulul va ajuta sa identificati foarte usor vehiculul, rolul si apartenenta sa in cadrul organizatiei, sa verificati datele tehnice, sa cunoasteti starea autoturismului, sa va informati despre toti conducatorii auto care au condus acel vehicul, sau sa completati / urmariti o multime de alte informatii specifice.

ERP Parc Auto – FMS: Foi parcurs

O componenta de baza a oricarui soft / modul de parc auto, este reprezentata de completarea si urmarirea foilor de parcus, precum si a indicatorilor rezultanti.

ERP Parc Auto – FMS: Amenzi

Sistemul gestioneaza in detaliu amenzile primite, inclusiv numarul de puncte acumulat, cauzele producerii sau penalitatile primite.

Descarca prezentarea sistemului SeniorERP!

ERP Parc Auto – FMS: Accidente

Se urmaresc inclusiv cauza accidentului, avariile produse, valoarea daunei, numarul de dosar la compania de asigurari.

ERP Parc Auto – FMS: Carburanti

Acest submodul inregistreaza istoricul alimentarilor si pune la dispozitia utilizatorilor un sistem de analiza a consumului in modurile tabular si grafic.

ERP Parc Auto – FMS: Gestiune risc

Pentru eficientizarea utilizarii parcului auto, este necesara urmarirea duratelor de imobilizare a masinilor si a cauzelor acestora. De asemenea, se urmaresc actiunile intreprinse pentru a reduce durata indisponibilitatii unei masini.

SeniorERP - Parc Auto

Afla cat costa implementarea sistemului SeniorERP!  sau  Solicita o demonstratie a sistemului!