Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Modul ERP: Spatiu de lucru

Spatiu de lucru – Centralizarea activitatilor de operare & raportare

Este destinat centralizarii celor doua tipuri mari de activitati: operarea datelor curente, respectiv emiterea de rapoarte de sinteza. Intre scopurile acestui modul al sistemului ERP se regasesc eficientizarea si reducerea timpului de acces la informatia relevanta pentru utilizator si concentrarea acesteia intr-un singur loc.

SeniorERP - Calendar

Dashboard

Rolul acestui submodul este de a reduce timpul in care informatia operata este pusa la dispozitia consumatorului final, in special persoanelor din conducere care utilizeaza un set standard de indicatori. In cazul acestui gen de consumator de informatii devine o problema configurarea repetata a aceluiasi set de rapoarte, in special in cazul in care sunt utilizate filtre complexe si grupari ale datelor.

Indicatorii, parametrii de initializare ai acestora, precum si prezentarea grafica sunt customizabile, iar accesul la datele efective are loc prin apasarea unui buton. Datele prezentate in dashboard se pot vizualiza, exporta in formatele uzuale sau tipari la imprimanta. Indicatorii sunt grupati pe grupe: vanzari, achizitii, stocuri etc.

Shortcut Meniuri

Datorita faptului ca o aplicatie ERP are prin natura ei un grad de complexitate relativ ridicat, iar operatorii de date efectueza, in general, operatiuni repetitive corespunzatoare rolului ocupat in cadrul organizatiei, este necesara o concentrare a acestor activitati intr-un singur loc. Aceasta functie o indeplineste submodulul curent.

Afla cat costa implementarea ERP!