Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Tehnologie ERP online

Datorita platformei tehnologice de ultima generatie pe care am dezvoltat SeniorERP, clientii nostri se bucura nu doar de un sistem puternic, capabil sa sustina o crestere de la doi la sute de utilizatori, dar si de o modalitate de licentiere flexibila, urmand principiul “pay as you grow”.

SeniorERP este un sistem ERP online dezvoltat pe platforma .NET si MS SQL Server si implementeaza tehnologii XML Web Services, considerate a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. SeniorERP beneficiaza de o arhitectura de ultima generatie – SOA (Service Oriented Architecture).

implementare erp online romania

 

Sistem de operare:

  • Client: Window XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8. (Recomandat Windows 7 sau 8)
  • Server: Windows Server 2008/R2, Windows Server 2012

Baza de date: SQL SERVER 2008/R2, SQL SERVER 2012, SQL SERVER 2014 si SQL SERVER 2016.

Pentru implementarile de tip start-up, se poate opta initial si pentru variantele gratuite Express, urmand ca trecerea catre o solutie recomandata sa fie efectuata ulterior.

Mediu de dezvoltare: Visual Studio 2012, .NET 4.0, TFS 2010

Middleware: WCF (Windows Communication Foundation), IIS 7.0/7.5/8.0

Lucrul la distanta (Internet – Sistem ERP online)
SeniorERP este o solutie construita pe o arhitectura multi-tier (client – server aplicatie – server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante, oferind flexibilitate pentru a fi folosita de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

In cazul implementarii ca si sistem ERP online distribuit, fara existenta unei retele de tip VPN, comunicatia statiilor de lucru cu serverul de aplicatie va utiliza protocolul HTTP, confidentialitatea si integritatea mesajelor fiind asigurata de criptare si semnare pe baza de certificate x.509.

Recomandare cu caracter imperativ: trebuie rezervata banda exclusiv sistemului ERP, pentru a nu se suprapune traficul generat de serverul de E-mail/Internet cu cel generat de fluxurile din aplicatia ERP, aceasta suprapunere generand incetinirea proceselor.

In concluzie, SeniorERP este un sistem ERP proiectat in vederea operarii online, prin tehnologii de ultima generatie SOA si .NET.

Descopera serviciile Senior Software

 

Descarca prezentarea sistemului SeniorERP!