Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Liderul distributiei de accesorii auto si scutere vizeaza o rata de livrare de 98% cu SeniorERP

Exmobi Company, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de scutere si piese auto si lider in distributia de huse, covorase si produse de intretinere auto din Romania, a ales sistemul ERP de la Senior Software. Managerii companiei au acum la dispozitie un instrument capabil sa ofere informatii in timp real si sa automatizeze intregul proces de vanzare. Scopul implementarii este atingerea unei rate de livrare de peste 98% a celor 14 000 de comenzi de client livrate anual si cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor.

Exmobi importa si distribuie scutere, piese si accesorii auto in Romania si alte 5 tari europene, deservind aproximativ 1000 de puncte de vanzare. Dintre acestea fac parte unele dintre cele mai mari lanturi de magazine: Real, Carrefour, Metro, Selgros, Cora, Auchan, Kaufland etc. precum si peste 800 de clienti traditionali – magazine, unitati service, dealeri s.a.

Implementarea sistemului SeniorERP a avut la baza dorinta companiei de a imbunatati procesele de lucru si de a gestiona mai eficient cele peste 14 000 de comenzi livrate anual, produsele existente permanent pe stoc si spatiul propriu de depozitare de peste 3500 mp.

„Am decis sa colaboram cu Senior Software dupa o lunga analiza si comparare a softului SeniorERP cu celelalte produse existente in piata. Prin implementarea solutiei SeniorERP dorim sa obtinem informatiile necesare in timp real pentru a ne atinge scopul declarat de a avea o rata de livrare de peste 98% din marfa comandata de catre clientii IKA si retail traditional, pentru a creste viteza de rotatie a stocului si pentru a organiza in cel mai profesionist mod activitatile companiei.” domnul Cristian Gherghe, Director Executiv al companiei Exmobi.

Citeste aici tot comunicatul

 

Vrei sa afli mai multe detalii?

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.