Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Oferta speciala de la Senior Software

Beneficiezi de 10 licente ERP gratuite la achizitionarea SeniorERP + SeniorEDI

Reprezentand una dintre tendintele actuale in standardizarea si eficientizarea schimburilor comerciale si o conditie solicitata de marile lanturi de hypermarket-uri in relatia cu furnizorii, comunicarea prin EDI ofera reduceri importante de costuri si resurse. EDI inlocuieste trimiterea sub forma de fax sau hartie a diverselor documente rezultate in relatia comerciala, folosind formate XML, bazate pe standarde acceptate pe scara larga.

Cum functioneaza?

Prin intermediul add-onului SeniorEDI, comenzile venite din partea retailerului sunt importate in SeniorERP, iar facturile si avizele emise din sistemul ERP sunt exportate apoi in format XML catre IKA. Practic intregul proces comanda retailer – transmitere catre furnizor – receptie si procesare furnizor – facturare – transmitere catre retailer – receptie si procesare retailer este inlocuit de un mecanism de import-export.

Printre beneficiile tehnologiei EDI se numara:

  • Reducerea costurilor operationale specifice, datorita automatizarii fluxurilor de informatie cu partenerii
  • Eliminarea erorilor cauzate de manipularea documentelor si cresterea calitatii relatiei cu IKA
  • Rotatia mai rapida a stocurilor si utilizarea mai eficienta a spatiilor de depozitare
  • Comunicarea mai rapida cu partenerii

Pentru a beneficia de oferta completeaza formularul de mai jos:

General Parma Food, distribuitor de produse alimentare, utilizeaza SeniorEDI

Introducerea in portalul Carrefour a unui volum de peste 300 de documente lunar care insumeaza aproximativ 5000 de linii ocupa circa 80 ore de lucru lunar. La acestea se adauga erorile umane care la randul lor generau blocarea la plata facturilor si implicit destabilizarea cash-flow-ului, dat fiind volumul de marfa tranzactionat. Prin folosirea modulului EDI integrat in SeniorERP timpul consumat cu introducerea datelor in portalul Carrefour a fost redus la circa 5 minute zilnic iar greselile de operare au fost reduse la minim.” Mihai Moise, IT Manager General Parma Food