Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Cu SeniorCRM coordonezi cu succes proiectele in doar 5 pasi!

SeniorCRM iti pune la dispozitie un modul destinat exclusiv managementului proiectelor. In cadrul aceleiasi interfete cunoscute a sistemului CRM ai posibilitatea sa planifici proiectele in cel mai eficient mod. In plus, acestea pot fi legate cu usurinta de informatiile disponibile in modulele de Vanzari, Marketing si Service.

Vrei sa afli mai multe detalii?


Planifica mai eficient si creeaza mai rapid proiectele

 

 

software crm online romania

 

 

Succesul unui proiect depinde in primul rand de modul in care este planificat. In aceasta etapa este important sa iei in calcul toate elementele necesare bunei sale desfasurari. De asemenea, trebuie sa ai in vedere si timpul alocat punerii lor in practica: cu cat este mai scurt cu atat managerii vor putea gestiona un numar mai mare de proiecte simultan.

Modulul de Proiecte disponibil in interfata sistemului CRM le permite responsabililor de proiect sa:

soft crm

 • Creeze rapid proiecte direct in sistemul CRM, pornind de la sabloane predefinite sau prin import din fisiere externe.
 • Ataseze fiecarui proiect Etape, Sub-Proiecte, Activitati intermediare sau Pachete de Lucrari, pe care le poate defini in cadrul Structurii Detaliate a Activitatilor sau a diagramei Gantt.
 • Creeze sabloane de proiect, pe baza carora sa poata genera ulterior noi proiecte. In functie de data de inceput stabilita sunt calculate automat scadentele activitatilor intermediare.
 • Aloce resursele necesare prin intermediul Tabelului de Planificare si sa ataseze documentatiile de proiect aferente in orice format dorit.

 

 

crm online

 

 

 Planificarea proiectului poate fi vizualizata in cadrul unei diagrame Gantt

Mergi la pasul urmator: gestioneaza resursele

Gestioneaza eficient resursele disponibile pentru maxim de rezultate

 

 

implementare crm romania

 

 

Pentru ca sunt limitate, resursele trebuie distribuite cat mai eficient, astfel incat rezultatele obtinute sa fie maxime. In CRM gestionezi, pe langa resursele financiare si personalul intern si extern, masinile, echipamentele sau spatiile. Ai posibilitatea sa aloci in mod optim toate aceste resurse, pe fiecare proiect in parte si sa urmaresti permanent distributia lor la nivel de companie.

 • Aloca resursele corespunzatoare fiecarui proiect, personalul potrivit la activitatile specifice din cadrul proiectului si task-urile aferente angajatilor si departamentelor.
 • Sistemul sprijina desfasurarea simultana a mai multor proiecte, de aceea iti ofera acces permanent la modul in care sunt distribuite resursele in cadrul companiei.
 • In cadrul diagramei Gantt sunt afisate corelarile intre proiectele implementate.

crm software

 • Pe masura desfasurarii proiectului, pot aparea modificari in ceea ce priveste resursele necesare. Concediile medicale, cheltuielile neprevazute sau amanarea termenelor limita pot fi rapid incluse in planificare. Poti efectua schimbarile cu doar cateva click-uri, iar noile programari sunt vizibile imediat in sistem.

Mergi la pasul urmator: programeaza activitatile


Planifica si masoara corect timpul angajatilor

 

 

soft crm management clienti

 

 

 Scopul urmarit de catre responsabilii de proiect este un management cat mai eficient al timpului angajatilor, evitand atat supraincarcarea acestora, dar si perioadele lungi de inactivitate. Pe de alta parte, este important sa le oferi cat mai multa flexibilitate, sprijinindu-i sa isi inregistreze corect timpul aferent activitatilor. Acest lucru iti va oferi o imagine corecta asupra incarcarii fiecarui angajat.

microsoft crm online

Sistemul CRM iti ofera:

 • Modalitati variate de inregistrare a timpului angajatilor: activitatile standard din CRM, prin intermediul formularului de inregistrare rapida a activitatilor sau direct din Outlook.
 • Posibilitatea de a identifica rapid lacunele aparute la inregistrarea datelor si de a actiona corespunzator.
 • Metode eficiente de aflare a timpului inregistrat versus cel facturat sau a intervalelor de timp din programul angajatilor ramase neocupate.


Mergi la pasul urmator: optimizeaza costurile

Optimizeaza costurile si gestioneaza decontarile cu clientii, partenerii si angajatii

crm erp clienti

Sistemul CRM te ajuta sa planifici bugetele, sa gestionezi costurile pentru fiecare activitate in parte, sa decontezi cheltuielile de calatorie ale angajatilor si sa facturezi serviciile catre clienti si parteneri.  Mai mult, poti monitoriza costurile pe toata durata desfasurarii proiectului, iar in cazul in care apar modificari ale bugetului, sunt pastrate si valorile initiale in vederea efectuarii calculelor finale.

 • Compara nivelurile setate versus cele reale ale costurilor privind personalul, materialele, deplasarile etc.
 • Utilizeaza fluxurile de lucru automate si sistemul customizabil de notificari pentru a fi informat permanent in cazul depasirii nivelurilor de cost setate.
 • Functia integrata de management al deconturilor faciliteaza decontarea calatoriilor pentru fiecare angajat sau client. Angajatii isi pot planifica rapid perioada de deplasare precum si resursele necesare, acestea fiind automat rezervate.


ce este crm

 • Documentele de raportare si de plata catre clienti si parteneri sunt generate automat, iar sistemul poate genera si sugestii de facturare pentru client, in ceea ce priveste cheltuielile de deplasare si nu numai, pe baza parametrilor de facturare din comanda.

Mergi la pasul urmator: analizeaza rezultatele


Analizeaza in profunzime rezultatele obtinute

 

 

Raport Managementul Proiectelor in CRM

 

 

 Pentru orice manager este important sa stie cat de eficiente sunt proiectele pe care le pune in aplicare si care este impactul lor asupra activitatii companiei. Modulul de Proiecte ofera o varietate mare de rapoarte destinate analizei si controlului proiectelor, disponibile in orice moment.

crm management proiecte
 • Toate rapoartele si dashboard-urile pot fi personalizate in functie de nevoile companiei tale.
 • Pot fi generate Dashboard-uri din mai multe micro-rapoarte pentru a obtine o privire de ansamblu in doar cateva secunde.
 • Permite compararea timpul si a costurilor planificate initial cu cele efective, iar cu un simplu drill-down sunt identificate rapid diferentele.


Solicita o oferta de pret personalizata!

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.