Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Implementare ERP si Business Intelligence la Planoil

Distribuitorul de produse petroliere Planoil a ales sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software pentru a-si gestiona mai eficient afacerea de peste 170 de milioane de euro.

Multumim echipei Senior Software pentru modul excelent in care a gestionat implementarea solutiilor ERP si Business Intelligence in cadrul Planoil. Speram sa colaboram la fel de bine in continuare atat pentru gestionarea sistemului cat si pentru adaptarea sa la cerintele viitoare.” a declarat domnul Ionut Ciocodeica, General Manager Planoil

Datorita implementarii sistemului ERP, Planoil beneficiaza de o modalitate mai eficienta de aplicare a politicilor comerciale, iar prin intermediul solutiei Business Intelligence managerii au acces la rapoarte interactive, usor de realizat si interpretat.

Despre Planoil:

Planoil este o companie privata cu capital 100% romanesc si este unul dintre principalii comercianti de produse petroliere din Romania. In cei 12 ani de activitate, Planoil poate cuantifica vanzari de peste 1.000.000 tone de produse petroliere pe piata romaneasca.

Solicita o oferta de pret personalizata! sau Citeste tot comunicatul de presa aici