Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

PolePosition a obtinut o crestere de 20% a numarului de clienti folosind ERP, SFA si BI

La cateva luni de la implementarea solutiilor SeniorERP, SeniorSFA si SeniorVisualBI, distribuitorul local de produse si accesorii auto PolePosition a obtinut o crestere de 20% a numarului de clienti, timpul de procesare a comenzilor a scazut cu 50% iar viteza de rotatie a stocurilor a crescut cu 30%.

Functionalitatile limitate ale sistemului folosit anterior nu constituiau baza tehnologica necesara atingerii obiectivelor stabilite de companie. Solutiile integrate SeniorERP, SeniorVisualBI si SeniorSFA ofera managementului PolePosition un grad ridicat de control al informatiilor si o mai buna planificare a resurselor companiei.

“Achizitia unei solutii ERP a depins mult de nevoia de a fi mai eficienti in desfasurarea proceselor interne ale companiei, de a gestiona mai bine vanzarile, precum si de a optimiza munca de teren a agentilor de vanzare, prin utilizarea SFA-ului. Senior Software acopera aceste probleme prin vizibilitatea costurilor si raportarile in timp real oferite de sistem.” Balota Marilena, IT Manager in cadrul companiei PolePosition

Utilizarea solutiilor ERP, SFA si BI in cadrul companiei a adus o crestere sustinuta a productivitatii. Cifrele inregistrate la 3 luni de la implementare sunt surprinzatoare:

Cresterea cu 30% a vitezei de rotatie a stocurilor datorita sincronizarii activitatii de vanzare cu cea de achizitie;
SeniorERP ofera informatii actualizate permanent catre toate departamentele companiei. Indiferent ca sunt responsabili de procesele de achizitie, vanzare sau de analizele financiar-contabile, angajatii PolePosition lucreaza …

Vezi si celelalte obiective atinse de PolePosition in doar 4 luni de la implementarea sistemelor ERP, SFA si BI

 

Vrei sa afli mai multe detalii?

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.