Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Producatorul de medicamente Tis Farmaceutic isi creste productivitatea cu sisteme ERP, SFA si BI

Tis Farmaceutic a implementat sistemele oferite de Senior Software pentru capabilitatile acestora de gestiune integrata a activitatilor specifice industriei farmaceutice. Astfel, inca din primele zile de la finalizarea implementarii compania procesa peste 3000 de facturi si coordona cu succes procesul de productie cu Senior ERP. Cu ajutorul solutiei Senior SFA producatorul de medicamente va imbunatati activitatea agentilor de vanzari, iar SeniorVisualBI va permite managementului sa ia deciziile potrivite intr-un timp mai scurt.

TIS FARMACEUTIC este un laborator de productie de medicamente cu capital integral privat. An de an, compania s-a dezvoltat, acest lucru fiind posibil in special datorita investitiilor importante facute in tehnologie. Astfel, in 2004 Tis Farmaceutic a obtinut certificarea GMP (Good Manufacturing Practice) pentru fluxurile de solutii farmaceutice, siropuri/unguente, creme si geluri.

“Am ales Senior Software datorita promptitudinii si profesionalismului intregii echipe precum si flexibilitatii de care a dat dovada pe intreaga perioada de analiza, testare si implementare a sistemelor. Senior ERP respecta in totalitate cerintele aplicabile industriei farmaceutice si totodata este un instrument complet de gestiune a resurselor. Nu in ultimul rand, rapiditatea cu care obtinem rapoartele operationale necesare si interfata prietenoasa si intuitiva, care permite operarea facila pe fiecare nivel ierarhic, au fost factori importanti in alegerea solutiilor Senior Software.”, declara domnul Bogdan Pirnea, Directorul Financiar al Tis Farmaceutic.
Citeste tot comunicatul aici.

 

Vrei sa afli mai multe detalii?

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.