Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

SeniorERP si integrarea cu Virtual Earth

SeniorERP integreaza tehnologia Virtual Earth dezvoltata de Microsoft pentru accesul la informatii geospatiale, harti sau trasee rutiere. Integrarea Virtual Earth in cadrul SeniorERP ofera beneficii extinse companiilor ce activeaza in domeniul importului si distributiei, prin punerea la dispozitie a unor instrumente eficiente de optimizare a costurilor logistice si management complex al fortei de vanzari.

SeniorERP si integrarea cu Virtual Earth. Localizare online si modalitati de vizualizare a afacerii

Functionalitati de localizare

Virtual Earth este o platforma de servicii integrate ce permite dezvoltarea unor aplicatii dinamice online prin intermediul hartilor si imaginilor geospatiale detaliate. Companiile pot beneficia de multiple functionalitati pentru determinarea diverselor rute in organizarea trasnportului sau livrarilor si optimizarea acestora. Integrarea acestei tehnologii cu diverse servicii sau aplicatii ofera noi modalitati revolutionare de a organiza eficient procesele organizationale.

erp online

Optimizarea costurilor logistice

In cadrul SeniorERP, Virtual Earth intervine direct in interactiunea cu departamentele de logistica ale companiilor, oferind noi perspective in organizarea modalitatilor de a livra marfa catre clienti. Dintre beneficiile importante ale acestei integrari se pot aminti: posibilitatea calcularii rutei optime pina la un anumit client sau care este cea mai buna ruta care trece pe la urmatorii clienti. De asemenea, sistemul intervine in organizarea eficienta a zonelor de livrare, detalierea traseelor pentru incepatori sau identificarea rapida a adreselor de livrare nefamiliare.

Managementul inovator al fortei de vanzari

Pentru a sprijini realizarea obiectivelor departamentelor de vanzari din companii, integrarea Virtual Earth in SeniorERP creeaza posibilitati noi de control si management al proceselor. In cadrul companiilor care vand prin agenti apar deseori probleme de optimizare a rutelor de vizita precum si de audit al activitatii agentilor. Agentul de vanzare trebuie sa viziteze o serie de clienti pentru a prelua comenzi de la acestia, pentru a prezenta produse si servicii noi, pentru a incasa facturi restante, etc. Sistemul intervine in rezolvarea uneia dintre principalele probleme in organizarea agentilor de vanzare: optimizarea rutelor de vizita astfel incat in timpul de munca al agentului sa fie vizitati maximum de clienti posibili.

Ultima generatie tehnologica ERP

Integrarea Virtual Earth face parte din programul de cercetare si dezvoltare initiat de Senior Software, care are ca scop integrarea in sistemul SeniorERP a celor mai noi tehnologii pentru dezvoltarea de solutii pentru managementul proceselor de afaceri. Acest nou pas se alatura unui sir de decizii strategice rapide de adoptarea a puternicelor platforme tehnologice dezvoltate de Microsoft, pentru extinderea ciclului de viata al sistemelor dezvoltate, cu maximum de avantaje pentru companiile client.
De asemenea, pentru controlul si auditarea permanenta a fortei de vanzari sistemul permite integrarea cu informatia transmisa de terminale GPS, ce pot memora pozitia agentului la un moment dat (in vederea audit-ului), sau transmite pozitia curenta a agentului catre serverul central. Acesta functionalitate permite unui Area Sales Manager sa controleze complet forta de vanzare aflata sub conducerea, sau sa poata reface traseele agentilor de vanzari aflati in subordine, pentru conformitate.

Modalitati de vizualizare a proceselor afacerii

Prin integrarea Virtual Earth in cadrul SeniorERP, companiile ce activeaza in import si distributie dispun de un instrument puternic pentru vizualizarea informatiei critice de business, intr-o maniera integrata, ce combina hartile online si datele proprii introduse in sistem. Informatii din baza de date de clienti, sau din multiple surse, pot fi integrate cu Virtual Earth pentru a obtine o imagine de ansamblu pentru diverse procese si pentru a oferi solutii inovative in abordarea propriei afaceri.
SeniorERP integreaza tehnologia Virtual Earth dezvoltata de Microsoft pentru accesul la informatii geospatiale, harti sau trasee rutiere. Integrarea Virtual Earth in cadrul SeniorERP ofera beneficii extinse companiilor ce activeaza in domeniul importului si distributiei, prin punerea la dispozitie a unor instrumente eficiente de optimizare a costurilor logistice si management complex al fortei de vanzari.

Vrei sa afli mai multe detalii?