Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Romvelia implementeaza sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI

Romvelia Prodcom, producator agricol si distribuitor de inputuri agricole (produse si materiale utilizate in procesul de productie din agricultura) din zona de sud a tarii, a implementat solutiile de management al afacerii: SeniorERP si SeniorVisualBI. Acest demers a pornit de la nevoia de a spori gradul de anticipare a schimbarilor pietei si de imbunatatire a relatiei cu distribuitorii si clientii. Peste 500 de parteneri, sute de produse si pana la 10 000 de comenzi pe an sunt gestionate cu cea mai noua platforma tehnologica ERP pentru distributie, productie, servicii, retail – Senior ERP.

In urma experientei acumulate, realizarilor si a serviciilor prestate de-a lungul timpului, Romvelia a devenit unul dintre distribuitorii regionali importanti ai produselor unora dintre liderii europeni in productia de pesticide, fertilizanti si seminte, cum ar fi BASF, Linzer, Timac, Pioneer, Euralis, Limagrain, KWS etc. In vederea dezvoltarii constante a afacerii, managementul Romvelia a facut permanent investitii importante in scopul imbunatatirii si modernizarii mijloacelor tehnice, logistice si informatice utilizate. Aceste investitii au inclus si achizitionarea solutiilor SeniorERP si SeniorVisualBI pentru managementul activitatilor de business specifice, sporind astfel competitivitatea companiei pe piata agricola prin posibilitatea de a efectua analize si prognoze asupra activitatii economice, in contexul cresterii complexitatii unei piete agricole din ce in ce mai dinamica.

“Am ajuns la concluzia ca este nevoie sa achizitionam si sa implementam o solutie ERP deoarece sistemul folosit nu mai facea fata nivelului de dezvoltare atins de firma noastra. La aceasta s-au adaugat si dificultatile de analiza a informatiilor oferite de sistem. Solutia SeniorERP a confirmat ca raspunde nevoilor noastre reusind sa acopere bine activitatea principala a societatii, fiind in acelasi timp un produs intuitiv si flexibil.” Cristian Cireap, Director Comercial Romvelia Prodcom.

 

Vrei sa afli mai multe detalii?

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.