Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Roxtec se dezvolta pe piata romaneasca cu sisteme ERP si CRM de la Senior Software

Cel mai mare producator de sisteme modulare de etansare la nivel mondial si furnizor in peste 80 de tari din lume sustine dezvoltarea reprezentantei din Romania cu sistemele ERP si CRM oferite de Senior Software. Pentru a acoperi nevoile specifice pietei locale si datorita cresterii volumului de munca managerii companiei Roxtec RO au ales sa implementeze SeniorERP, avand ca principal obiectiv imbunatatirea productivitatii prin reducerea timpilor operationali.

Compania Roxtec este lider mondial in productia si comercializarea de solutii complete de sigilare pentru cabluri si conducte, avand o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Pentru a putea oferi sprijin direct si livrari rapide catre clientii din Romania, in 2010 Roxtec a infiintat o reprezentanta de distributie in Constanta, decizie bazata in special pe potentialul pietei locale, aflate in continua dezvoltare.

“Incepem cu incredere acest parteneriat cu Senior Software, incredere generata de nevoia de rezolvare a micilor probleme legate de productivitatea societatii Roxtec, de micsorare a timpilor de raspuns catre clienti si alte neajunsuri constatate pe parcursul desfasurarii activitatii.” declara domnul Mardare Claudiu, Director Tehnic al companiei Roxtec RO.

Citeste aici tot comunicatul

 

Vrei sa afli mai multe detalii?

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.