Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Scandic Polikraft gestioneaza 100 000 de produse cu solutii Senior Software

Scandic Polikraft a implementat sistemele ERP, BI si CRM de la Senior Software pentru a obtine un control mai bun asupra activitatilor desfasurate. Compania urmareste imbunatatirea relatiilor cu cei aproximativ 600 de clienti, gestionarea mai eficienta a 100 000 de produse si cresterea calitatii serviciilor oferite. Principalul beneficiu adus de implementarea sistemelor integrate SeniorERP si SeniorVisualBI a fost scadere cu 30% a timpului de procesare a documentelor.

Scandic Polikraft a luat fiinta in urma hotararii companiilor Volvo Penta si Volvo Construction Equipment de a se extinde si in SE Europei. Sarcina companiei este de a promova si desface produsele Volvo Penta si Volvo Construction pe piata autohtona si de a asigura service si aprovizionare cu piese de schimb si consumabile originale. Printre cele 100 000 de produse comercializate catre aproximativ 600 de clienti, se numara si: motoare marine si industriale Volvo Penta si piese de schimb pentru acestea, piese de schimb pentru utilaje de constructii, barci gonflabile Bombard etc.

Implementarea sistemului de management al proceselor de business SeniorERP, a avut ca scop obtinerea unui control mai bun asupra activitatilor desfasurate si a rezultat, asa cum declara domnul Cezar Cojan, Directorul Economic al companiei Scandic Polikraft, in “reducerea cu 30% a timpului de procesare a documentelor”.
Citeste mai mult

 

Vrei sa afli mai multe detalii?

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.