Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Senior Software a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 27% in 2011

Senior Software anunta incheierea anului 2011 cu o crestere de 27% a cifrei de afaceri, depasind obiectivul de 21% setat la inceputul anului. Extinderea portofoliului de produse, cresterea numarului de angajati cu 25% si furnizarea de servicii la cele mai inalte standarde de calitate sunt elementele care au determinat continuarea trendului pozitiv din ultimii ani.

Senior Software este un furnizor dinamic si inovator de sisteme informatice pentru managementul afacerilor, statut confirmat de rezultatele obtinute pe parcursul anului 2011. Astfel, fata de anul 2010, compania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 27%, iar numarul de clienti a crescut cu aproximativ 22%.

“Rezultatele bune pe care le-am obtinut pana in prezent se datoreaza strategiei adoptate, bazata pe cresterea beneficiilor pe care solutiile si serviciile oferite le aduc clientilor nostri. Am incheiat parteneriate de succes, am investit in tehnologie de ultima generatie si in resursa umana, in ciuda situatiei economice instabile, reusind astfel sa ne depasim obiectivul setat la inceputul anului. Actiunile noastre au ca scop oferirea de valoare suplimentara clientilor prin intelegerea si anticiparea nevoilor acestora.” Daniel Toma, Director General Senior Software.

Citeste tot comunicatul aici

 

Vrei sa afli mai multe detalii?

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.