Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Senior Software asigura compatibilitatea sistemelor oferite cu Windows 8 si SQL Server 2012

Senior Software anunta compatibilitatea sistemelor sale cu cele mai noi tehnologii de la Microsoft: Windows 8 si SQL Server 2012, confirmandu-si inca o data statutul de furnizor inovator de software pentru managementul afacerilor. Testele realizate inca din toamna pe versiunea beta a SQL Server 2012 si mai recent pe Windows 8 Consumer Preview au confirmat functionarea la parametri optimi a solutiei SeniorERP, Senior Software oferindu-le clientilor sai acces la ultimele generatii de software.

“Sistemele noastre se dezvolta rapid, acoperind tot mai multe segmente de business, iar cantitatea de informatii generata de acestea creste pe masura. De aceea vedem necesara adoptarea celor mai performante tehnologii, capabile sa gestioneze volume mari de date si sa asigure un grad ridicat de productivitate si mobilitate pentru companii.
Fiind Microsoft Gold Certified Partner, avem acces la cele mai noi versiuni, inainte de lansarea lor pe piata, prin urmare am testat deja versiunea Consumer Preview a Windows 8 si SQL Server 2012, iar aplicatiile noastre ruleaza cu performante crescute pe acestea. Astfel, ne asiguram ca, odata cu lansarea oficiala a tehnologiilor Microsoft, clientii nostri vor putea beneficia de noile functionalitati in conditii optime.”,
declara Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software.

Afla care sunt cele mai noi functionalitati ale sistemelor de la Microsoft.

 

Vrei sa afli mai multe detalii?

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.