Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Senior Software lanseaza Senior WMS – componenta de baza in managementul lantului logistic, destinata gestiunii depozitelor

Senior Software anunta lansarea SeniorWMS, solutia dedicata gestiunii depozitelor care automatizeaza toate activitatile si fluxurile de lucru specifice. Sistemul WMS utilizeaza cele mai noi tehnologii de manipulare a marfurilor (coduri de bare, terminale mobile wireless, picking pe baza de indicatori vizuali, voce sau frecventa radio) asigurand o acuratete de 100% in trasabilitatea marfurilor, in conformitate cu ultimele reglementari internationale.
SeniorWMS, alaturi de solutia SeniorFMS pentru gestionarea flotei auto, face parte din suita SCM destinata managementului lantului logistic: aprovizionare, stocare si livrare.

SeniorWMS gestioneaza marfurile din depozite prin implementarea si controlul fluxurilor de lucru specifice. Datorita mecanismului de interfatare extrem de flexibil, sistemul WMS poate fi implementat atat individual, cat si integrat in suita SCM sau cu alte solutii Senior Software.

Caracteristicile sistemului WMS – gradul de ridicat de customizare si flexibilitate, suportul dedicat si timpul rapid de implementare – il fac accesibil unei varietati mari de companii, oferind beneficii precum:

• Scaderea costurilor de gestiune a marfurilor
• Optimizarea spatiului de depozitare
• Scaderea timpului de picking si de livrare
• Cresterea productivitatii angajatilor
• Eliminarea erorilor de natura umana
• Evitarea situatiilor de supra sau sub dimensionare a stocurilor
• Cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor

Citeste tot comunicatul aici.

 

Vrei sa afli mai multe detalii?

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.