Esti client SeniorERP? Login aici
Implementare ERP, CRM, BI, SFA si SCM pentru distributie, productie, servicii si retail

Senior Software recompenseaza pasiunea pentru tehnologie in cadrul concursului de aplicatii pe Windows Azure

Pe 19 Aprilie a avut loc finala concursului de aplicatii pe Windows Azure, organizata de Microsoft. Cu aceasta ocazie, am decis sa oferim un premiu special unuia dintre participanti:
“In calitate de dezvoltatori ai primului ERP pe platforma Windows Azure din Romania, dorim sa felicitam toti participantii si sa incurajam migrarea a cat mai multe aplicatii pe platforma de cloud de la Microsoft.
In cadrul acestui concurs, am ales sa recompensam inovatia,  utilitatea produsului pentru clientul final si pasiunea pentru tehnologie . Am fost placut impresionati sa gasim toate aceste aspecte la echipa SMS Parking. ” Daniel Toma, Director General Senior Software.
Aplicatia SMS Parking este cea mai avansata platforma de administrare a parcarilor din Romania. Solutia ofera posibilitatea de a monitoriza in timp real ocuparea, situatia tranzactiilor prin SMS a locurilor de parcare.
Premiul, Consola XBOX 360 Arcade 4GB Kinect Bundle, a fost acordat reprezentantului  Astinvest, Alexandru Stupar. http://smsparking.ro/

 

Afla mai multe despre Senior Software sau Descopera solutiile Senior Software

 
Comentarii

Nici un comentariu inca.